Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Langholmvej 21
Langholm
5592 Ejby

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.495.000
Areal ha 9,0
Udbetaling 75.000
Sagsnummer 13797
Gem Gemt
 • Boligareal
  63 m²
 • Kælderstr.
  6 m²
 • Stue/Vær
  0/2
 • Byggeår
  1870
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  9,0
 • Prishistorik
  -6,3%
 • Driftsbygninger
  27 m²

Villa beliggende i smuk natur ved Ejby Mose

Højt til himlen, storslået natur med å og sø, en stor parklignende have, der er forholdsvis nem at holde og en villa, der har en overkommelig størrelse, hvor man har mulighed for at sætte sit eget præg er, hvad der venter på Langholmvej 21 lidt uden for Ejby. Villaen ligger naturskønt tæt på Ejby Mose, der er et af Fyns største moseområder. Her kan man møde bl.a. nattergalen og mange andre småfugle, ligesom det er levested for flere rovfugle og vandfugle m.m. Herudover er det er spændende plantefauna, der kan nydes året rundt. I området er der gode fiskemuligheder, naturlegeplads med træhytte og bålplads m.m. Her man man være tryg ved at sende børn og dyr ud på egen hånd, da villaen ligger på en blind vej med få huse, som man kun kommer til såfremt man har et ærinde.

På trods af den naturskønne beliggenhed er der kun ca. 2 km til skole, børnehave, indkøbsmuligheder og togstationen med gode forbindelser videre ud i landet.

Villaen er opført som en landejendom og er registeret med et boligarel på 63 kvm plus udhusbygninger på i alt 92 kvm. Hertil kan lægges en stor grund på hele 2.280 kvm, der inkluderer et imponerende haveanlæg primært udlagt med græsarealer, så det er nemt at holde. Her kan man se frem til en super velindrettet planløsning, hvor de centrale samlingspunkter er det ældre, men pæne og funktionelle spisekøkken, der ligger i åben forbindelse med opholdsstuen. På gulvet ligger der praktiske fliser, der er nemme at holde. Her kan man se frem til en super velindrettet planløsning, hvor de centrale samlingspunkter er det ældre, men pæne og funktionelle spisekøkken, der ligger i åben forbindelse med opholdsstuen. På gulvet ligger der praktiske fliser, der er nemme at rengøre, og i opholdsstuen bidrager en brændeovn med varme og hygge på en kølig dag. I opholdsstuen er der tillige en god rummelighed og her kan man nemt få plads til både en spiseafdeling og en sofakrog. I den modsatte side af villaen ligger en større entréindgang, der leder videre ud til et soveværelse og en fordelergang med indgang til et bryggers og badeværelse samt en stor stue, der også kan anvendes som værelse eller multi-/hobbyrum m.m.
Uderummet grænser direkte op til moseområdet og her kan man hver dag nyde den fantastiske natur med et rigt dyreliv og en særlig ro på både den store plæne og terrasseområderne.
Rolig beliggenhed 2 km fra skole og børnehave.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.