Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Mindevej 21
5592 Ejby

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 2,9
Udbetaling -
Sagsnummer VL1233M
 • Boligareal
  206 m²
 • Kælderstr.
  122 m²
 • Rum
  1/6
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1972
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  2,9
 • Driftsbygninger
  710 m²

Indflytningsklar landejendom med smuk beliggenhed ved Ejby

Hvis I drømmer om at flytte på landet med alt, hvad det indebærer af dyrehold og naturoplevelser, så kig nærmere på denne indbydende landejendom med naturskøn, fremkommelig beliggenhed i Balslev ved Ejby. Her får I små tre hektar land, hvor I omgående kan udleve drømmen - ejendommen fremstår nemlig moderniseret og fuldstændig indflytningsklar.

Selve stuehuset tæller 206 m2 i halvandet plan, og dertil kommer en udestue på 26 m2 samt fuld kælder, der er nyrenoveret i 2016 og fremstår meget anvendelig. Derudover får I en lade til opbevaring samt en staldbygning med plads til en mindre hestebestand. Samtlige tage er skiftet i 2014 og 2015, og I kan derfor forvente begrænset vedligeholdelse.

På første sal byder boligen på en stor soveafdeling med fire værelser. I får desuden et badeværelse, der ligesom boligens køkken og øvrige badeværelser er udført med smukke TONI-armaturer.

Hele stueplanet har indlagt gulvvarme, og her ligger et enkelt værelse samt et badeværelse med badekar. Her finder I også en hyggelig stue med udgang til udestuen samt boligens hjerte - det lækre og rummelige køkken-alrum, der er udført med gaskomfur, spiseplads og en køkkenø fra 2017.

I kælderen får I fem disponible rum med mange anvendelsesmuligheder. Her findes også et godt bryggers med vaskefaciliteter samt et badeværelse med bruseniche og integreret sauna.

Udenfor finder I både bærhave, frugtplantage og en nyttehave, hvor de grønne fingre kan udfolde sig. Der er endvidere anlagt en flot ridebane samt en legeplads med bålsted og gynger til familiens yngste.

Adressen giver kort afstand til både skovområder og kysten, hvor I kan bade ved Føns Strand og opleve det rige fugleliv omkring Føns vig. Med E20 blot syv minutters kørsel væk og skolebussen uden for døren har ejendommen desuden fremragende trafikforbindelser.

Kontakt Nybolig for en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter: