Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Fleningevej 5
Korinth
5600 Faaborg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 4,4
Udbetaling -
Sagsnummer 99771
 • Boligareal
  163 m²
 • Kælderstr.
  32 m²
 • Stue/Vær
  4/10
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1877
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  4,4
 • Driftsbygninger
  0 m²

Velkommen til "Gladbo" - Fleningevej 5, 5600 Faaborg, Korinth

Det kan være svært at forestille sig, at der bare er 25 minutters kørsel til Odense, når man sidder på den store solrige og ugenerte terrasse - omgivet af den flotte panoramaudsigt over Arreskov Sø, beliggende midt i måske Danmarks skønneste og smukkeste naturområde. Her er man ikke i tvivl om, at der er tale om en helt unik mulighed for, at erhverve sig et sjældent udbudt liebhaveri, med en ubeskrivelig smuk beliggenhed.

163 kvadratmeter beboelse og en frodig grund på 4,3 HA jord, skrånende ned mod Arreskov Sø´s bred og en stor stålhal, er hvad I får på Fleningevej 5. At her er plads til livsglæden, fornemmes allerede i den store indkørsel, hvor der rent ud sagt fråses med pladsen.
Samme indtryk får man indenfor i den klassiske stuehus, hvor der på alle måder er højt til loftet, og hvor det tilbagetrukne overblik over søens rige dyreliv og måske en af Danmarks smukkeste naturomåder, giver en helt særlig ro. Udsigten stjæler blikket blandt andet fra terrasse, køkken, stuerne og flere værelser.

Udvendigt findes stor stålhal til enten til dyrehold, den pladskrævende hobby´s eller stort værksted. Her findes også carport og endnu et udhus.

En Sydfynsk naturperle når det er bedst, sat pænt i stand, med respekt for husets oprindelse - et fantastisk fristed omgivet af det flotte og naturskønne område. Dette hjem passer perfekt til familien, som ønsker albuerum, ro og naturen helt ind i det inderste af boligen. Udover området er der også mulighed for at se et utal af forskellige dyre - og fuglearter. Som noget helt usædvanligt findes der ynglende havørne i området. Kort fortalt er området et "Eldorado" for naturelskeren, som stadigt ønsker nærhed til alle dagligdagens nødvendigheder.

Dette er netop Jeres mulighed for, at erhverve ét helt unikt og sjældent liebhaverhjem, i ét af Danmarks skønneste og smukkeste naturområder.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.