Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Jordløsevej 18
Håstrup
5600 Faaborg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 7,7
Udbetaling -
Sagsnummer 99905
 • Boligareal
  221 m²
 • Kælderstr.
  16 m²
 • Stue/Vær
  2/5
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1930
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  7,7
 • Driftsbygninger
  650 m²

Det er os en udsøgt fornøjelse hermed at introducere interesserede købere for den helt enestående mulighed for at erhverve sig denne omfattende og i særklasse unikke ejendom. En ejendom, hvor selv de bedste superlativer kommer til kort.

Præsentabel og klassisk udsigts-ejendom med helt unik beliggenhed, tilhørende 7,6 HA jord - skov, egen sø, lystdrift, ridebane og egen jagthytte. Endvidere gode udhusbygninger. Her er tale om en yderst sjælden udbudt landbrugsejendom.

Her er muligheden for at bo og leve i noget helt særligt! På "Rueagergaard" er omgivelserne og rammen mere end bare praktik, her er atmosfæren i hus og have i højsædet. Her er tale om en unik plet, hvor natur, byliv og ejendom supplerer hinanden på den bedst tænkelige måde! Her er de bedste muligheder for at dyrke friluftslivet, jagt eller dyrehold i den sydfynske natur, have sin båd liggende i den hyggelige lystbådehavn i Faldsled, og stedet rummer af mulighed for kreativ udfoldelse, ude som inde. Gode værksteds-/opbevaringsrum, som har et utal af anvendelsesmuligheder.
Allerede når I triller bilen ind af den flotte allé, for at blive ført videre til den smukke gårdsplads, bliver I ramt af ejendommens ubeskrivelige charme. Det flotte stuehus blev i år 1930 opført med sin enestående arkitektur og troner stadig stolt frem, højtbeliggende midt i den Sydfynske natur. Det æstetisk flotte ydre går igen indvendigt. Karakteristisk for ejendommen er de store, højloftede leverum, der skaber en smuk og indbydende ramme for måske dit kommende hjem?

Charmerende og moderniseret stuehus på hele 221 m2 bolig
Det rummelige stuehus har lys og med en behagelige stemning. Udover det rummelige og tidløse UNOFORM lignende køkken med gulvvarme fra 2005, findes 3 store stuer, alle renoveret i 2005 med trægulv med varme, højloftede rum og hvoraf den ene har flot svensk kakkelovn fra 1800-tallet og en anden med pejs. Fra alle stuer findes en formidabel udsigt over Helnæs Bugten og den kuperede Sydfynske natur. Ligeledes er der udgang fra den ene stue, til stor terrasse og ikke mindst haven mod Syd. Foruden findes Bryggers i samme stil som køkken, fra 2005 med klinker med varme, toilet, nedgang til mindre kælder og entre med opgang til 1.salen.
Denne indeholder 3 store værelser og soveværelse. Endvidere ældre badeværelse, med mulighed for udvidelse. Endvidere kan det nævnes, at tegltaget er 13 år gammelt, ligeledes er varmepumpen, som sikrer et lavt varmeforbrug, skiftet i 2009.

Fantastisk grund
Den 76.769 m2 store grund er ubeskrivelig smuk med mange gamle blomstrende træer og buske. Undervejs møder man flere hyggelige læ kroge, gårdsplads, terrasser, ridebane, sø, skov, jagthytte og meget andet. Her kan man udfolde sig kreativt, hygge med venner og familie eller bare nyde naturen og hinanden. Der er plads til det hele! Søger i ro? Så kom og mærk stemningen og den ubeskrivelige ro på "Rueagergaard" i Håstrup.

Endvidere findes gode udhusbygninger med højt til loftet, gode disp. rum, stald med 9 store hestebokse, værksted og meget andet.

Hvor meget ved du om Håstrup by?
Håstrup og hele området har en masse af byde på, her kan bl.a. nævnes egen købmand, friskole, vuggestue/børnehave, charmerende kirke, koncerter, byfester og kort afstand til Faldsled Kro og den hyggelige havn, Naturcentret Trente Mølle, strand, golf og naturskønne Svanninge Bakker, også kaldet "De Sydfynske Alper". Endvidere ca. 10 min. fra Faaborg og 25 min fra Odense. Med andre ord findes alt hvad hjertet begærer af mangeartet natur og mulighed for kreativ udfoldelse!

Lad os invitere på en fremvisning af denne skønne ejendom! Kontakt Nybolig Faaborg og aftal en fremvisning på tlf: 6261 1616 - vi glæder os til at byde Jer velkommen.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.