Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Åbent hus
13. marts lørdag Kl. 10:00 - 17:00  
lørdag d. 13. marts Kl. 10:00 - 17:00
Åbent hus lørdag d. 13. mar. kl. 10:00 - 17:00
Åbent hus
20. marts lørdag Kl. 10:00 - 17:00  
lørdag d. 20. marts Kl. 10:00 - 17:00
Åbent hus lørdag d. 20. mar. kl. 10:00 - 17:00
Åbent hus
27. marts lørdag Kl. 10:00 - 17:00  
lørdag d. 27. marts Kl. 10:00 - 17:00
Åbent hus lørdag d. 27. mar. kl. 10:00 - 17:00

Pouls Gyde 20
Åstrup
5600 Faaborg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.295.000
Areal ha 4,5
Udbetaling 115.000
Sagsnummer 99753
Gem Gemt
 • Boligareal
  141 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  3/6
 • Byggeår
  1877
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  4,5
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  347 m²

Lystejendom med én beliggenhed i særklasse – Sydfynsk fristed, når det er bedst!

Denne velbevarede og præsentable landejendom i Åstrup emmer af fortællinger fra en anden tid. Historien om Pouls Gyde 20 – eller ”Gammel Mølle” som den retteligt hedder i daglig tale, går helt tilbage til år 1877, hvor ejendommen oprindelig var vandmølle, hvorfra navnet kommer.

Man overser let denne fantastiske ejendom, som et hemmeligt sted, midt i den sydfynske natur. På Pouls Gyde får I en fredfyldt oase, der åbenbarer sig. Her kommer ingen "ubudne gæster", højst en fasan, den flotte havørn svævende over grunden, en hare eller et stykke råvildt. Denne unikke naturperle af et stuehus med den store tilhørende grund på hele 4,5 HA jord fås næppe meget bedre.

En ganske særlig plet, hvor natur og ejendom supplerer hinanden på den bedst tænkelige måde. Her er rige muligheder for at dyrke friluftslivet i den sydfynske natur, og stedet rummer mulighed for kreativ udfoldelse, ude som inde. En atmosfærefyldt ejendom og tilhørende naturgrund med fantastisk beliggenhed, nær Faaborg, Svendborg og den aktive landsby V. Åby, som både byder på skole, indkøb, smukke skovområder med søer og nærhed til vandet ved Nakkebølle Fjord. I kort afstand fra huset, kører ligeledes jævnligt offentlig transport. Sagt på en anden måde – trods den helt ugenerte beliggenhed, er man stadigt i kort afstand fra alle dagligdagens nødvendigheder. Det kan endvidere nævnes, at der er indlagt FIBERNET til ejendommen. ~~

Den store flotte naturgrund, med sine 4,5 HA jord, er ubeskrivelig smuk med varieret beplantning af træer, buske og blomster. Man bliver via små stier ført gennem hele "parken", og undervejs møder man flere hyggelige lækroge - og ikke mindst en fantastisk udsigt over den Sydfynske og kuperede natur, den hyggelige bæk, som løber igennem haven, også kaldt ”Blødesbæk” og ejendommens egen sø med åkander, frøer og~ fisk, skaber en hel særlig stemning. Her kan man hygge med venner og familie eller bare nyde roen og hinanden. Der er plads til det hele! Kom med på en fremvisning og mærk stemningen, den ubeskrivelige ro og ikke mindst den fantastiske ejendom på Pouls Gyde.

Her er muligheden for at bo og leve i noget helt særligt! På ”Gammel Mølle” er omgivelserne og rammen mere end bare praktik, her er atmosfæren i hus og have i højsædet. Her er tale om en unik plet, hvor natur, byliv og ejendom supplerer hinanden på den bedst tænkelige måde! Her er de bedste muligheder for at dyrke friluftslivet i den sydfynske natur, have sin båd liggende i den hyggelige lystbådehavn i Fjællebroen, pleje sin pladskrævende hobby i de gode udhusbygninger eller have dyrehold - stedet rummer af mulighed for kreativ udfoldelse, ude som inde. Måske er denne naturperle, netop det I drømmer om?
Allerede når I triller bilen ned af den flotte allé, for at blive ført videre til den smukke gårdsplads, bliver I ramt af ejendommens charme. Indvendigt fremstår huset præsentabelt med bl.a. lækker udestue fra 2010, som skaber et unikt og fantastisk opholdsrum, som udvisker grænserne mellem det indvendige af boligen og den flotte park af en have. Det skal opleves, for rette bedømmelse. I den anden ende, findes gedigent egetræs køkken med flot udsigt over markerne med spiseplads og åben forbindelse til vinkelstue med både spiseplads og plads til sofagruppe og brændeovn, perfekt til de kolde stunder, hvor der skal hygges foran ilden. Ældre badeværelse med klinker med varme, bruseniche og pænt skabsarrangement. Ved siden af badeværelset, finder man viktualierum, som man evt. kunne ligge til badeværelse, således man fik et stort bad, eller ekstra bad/toilet, hvis man ønsker. Bryggers med klinker. To gode værelser og soveværelse. Såfremt man ønsker yderligere værelser, er huset bygget sammen med stor garage eller stort udhus, således man godt kunne udvide boligdelen, hvis man følte behov herfor.


Udvendigt kan det siges, at vinduerne er skiftet i 2014, dørene i 2000 og murværk og facade ligeledes er fået efter inden for de sidste 8 år. Her findes flere gode udhusbygninger, fx stort maskinhus med stor port, således man kan køre biler eller andet ind, her er flere gode rum, støbt grund og lift. Endvidere stålhal til brænde, traktor eller andet og til sidst garage.

Det kan oplyses, at dele af jorden på nuværende tidspunkt er forpagtet ud – aftalen kan enten stoppes eller forlænges. Ring og hør nærmere herom.

Lad os invitere på en fremvisning af denne skønne ejendom! Kontakt Nybolig Faaborg og aftal en fremvisning på tlf: 6261 1616 - vi glæder os til at byde Jer velkommen på ”Gammel Mølle” i Åstrup.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.