Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Radbyvej 66
Håstrup
5600 Faaborg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 2,8
Udbetaling -
Sagsnummer 99593
 • Boligareal
  148 m²
 • Kælderstr.
  12 m²
 • Stue/Vær
  1/6
 • Byggeår
  1877
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  2,8
 • Driftsbygninger
  672 m²

Her er chancen for at blive gårdejer af en fantastisk lystejendom med 2,7 HA jord, perfekt til heste-/dyrehold! Sydfynsk fristed når det er bedst.
Fra 148 m2 bolig, til 259 m2 bolig!

1.salen er uudnyttet loftrum i dag, som er klargjort til bolig – og der mangler ikke meget for, at kunne skabe et kæmpe stort stuehus, med nogle fantastiske rum!

Se hvor fed 1.salen kan blive! Endnu en stor stue, to gode værelser og stort soveværelse, er hvad I får, for godt 450.000,- kr. Det kan oplyses, at der ligeledes er klargjort til et badeværelse/toilet, såfremt dette har interesse – dette er dog ikke inkluderet i entreprisesummen, som foreligger hos os i Nybolig. ~

Det er os virkelig en udsøgt fornøjelse, hermed at kunne introducere interesserede købere for den helt enestående mulighed for at erhverve sig denne omfattende og i særklasse unikke ejendom. En ejendom, hvor selv de bedste superlativer kommer til kort.
Velkommen til Radbyvej 66, 5600 Faaborg.

Denne velbevarede trelængede gård emmer af fortællinger fra en anden tid og er blevet renoveret uden at gå på kompromis med den oprindelige stil. Der er ingen tvivl om, at I her får muligheden for, at bo og leve i noget helt særligt!

Allerede når I triller bilen ind på den flotte gårdsplads, bliver I ramt af ejendommens ubeskrivelige charme. Det idylliske stuehus fra 1877, imponerer i samspil med ejendommens øvrige smukke og utroligt velpassede længer. Her er tale om et unik plet, hvor natur, nærhed til aktivt landsbyliv og den flotte bygningsmasse supplerer hinanden på den bedst tænkelige måde!

Er I til hest? Så er Radbyvej 66 beliggende i et af landets smukkeste og bedste rideområder. Fra ejendommen rider I direkte ud på etablerede rideruter i området, som også har forbindelse til Riderute Sydfyn og Svanninge Bakker. I området bor der mange entusiastiske ryttere. De sydfynske godser Brahetrolleborg, Holstenshuus og Steensgaard har åbnet deres skove/jorde for ryttere på en række anlagte ridestier. Sammen med ridestierne i Svanninge Bjerge og statens skove omkring Sollerup, udgør de én af landets smukkeste og længste rideruter.

Hvor meget ved I om Håstrup?
Haastrup er en hyggelig lille landsby med egen kirke, beliggende i den flotte og dejlige Sydfynske natur. De omkringliggende marker og det kuperede landskab gør området utrolig attraktivt og svært ikke at blive forelsket i. Håstrup og hele området har en masse af byde på, her kan bl.a. nævnes egen købmand, friskole, vuggestue/børnehave, charmerende kirke, koncerter, byfester og kort afstand til Faldsled Kro og den hyggelige havn, Naturcentret Trente Mølle, strand, golf og naturskønne Svanninge Bakker, også kaldet "De Sydfynske Alper". Endvidere ca. 10 min. fra Faaborg og 25 min fra Odense. Med andre ord findes alt hvad hjertet begærer af mangeartet natur og mulighed for kreativ udfoldelse!

Charmerende og moderniseret stuehus på 148 m2 og klargjort 1.sal på 111 m2.
Det rummelige stuehus har lys og bedårende indretning med en behagelig stemning. Udover det rummelige og lyse landkøkken, med fantastisk lysindfald, spiseplads, stort gaskomfur, udgang til terrassen og udsigt til "parken", findes et kontor/værelse og stor rummelig vinkelstue med trægulv, brændeovn og ligeledes med dejligt lys fra de store vinduespartier, hvor hestene på marken kan nydes, eller man kan gå ud i naturen fra terrassedøren. Alt sammen er renoveret og med gulvvarme. I forbindelse med stuen, findes et dejligt værelse med trægulv. I den anden ende af huset er et stort badeværelse med klinker med varme, badekar på løvefødder og bruseniche. Bagindgang med bryggers og klinker med varme, samt skabsarrangement - ligeledes istandsat og med gulvvarme. Fra gårdhaven findes ligeledes en entre med klinker med varme.

Hele 1.salen er klargjort til boligformål med bl.a. el, afløb, vand og undergulv, hvorfor man nemt kan etablere endnu mere bolig, uden de store økonomiske omkostninger - der skal udelukkende lægges gulv, laves forskalling og isoleres. Tegninger af forslag til stue, to værelser og toilet findes ved Nybolig - ring evt. og hør nærmere.

Parklignende have og godt jordstykke - i alt 2,7 HA.
Den 27.732 m2 store grund er ubeskrivelig smuk med mange gamle blomstrende træer, buske og blomster. Man bliver via små snoede stier ført igennem hele "parken", og undervejs møder man flere hyggelige læ kroge, idyllisk gårdhave, terrasser, ridebane og meget andet. Hele grunden er indhegnet, da ejer har haft hestehold. Her kan man udfolde sig kreativt, hygge med venner og familie eller bare nyde naturen og hinanden. Der er plads til det hele!

Flere gode udhusbygninger, med en masse anvendelsesmuligheder.
Huset har flere gode disp. rum - det er udelukkende fantasien, som sætter grænserne. Her findes værksted, gamle staldbygninger perfekt til dyrehold, garager og gode loftrum til opbevaring. Den ene længe fungerer som løsdrift, hvor hestene selv kan gå ind og ud. Staldbygninger fremstår i god stand, uden behov for dyr og besværlig istandsættelse.

Lad os invitere på en fremvisning af denne skønne ejendom! Kontakt Nybolig Faaborg og aftal en fremvisning på tlf: 6261 1616 - vi glæder os til at byde Jer velkommen på Radbyvej 66.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.