Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Filshuse 8
Sandager
5610 Assens

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.995.000
Areal ha 3,2
Udbetaling 200.000
Sagsnummer A19028
 • Boligareal
  265 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1810
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  3,2
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  272 m²

Charmerende og velholdt landejendom med ca. 3,2 HA jord

EVT. BYTTE MED MINDRE BOLIG ELLER FRITIDSHUS. FORHØR NÆRMERE VED MÆGLER

Drømmer du om at tage familien med på landet, hvor der er plads til dyrehold, få minutter til strand og skov samtidig med at du er tæt på alle hverdagens fornødenheder?
Så tag et ekstra godt kig på denne skønne ejendom beliggende få km fra Sandager Næs, det smukke Wedellsborg samt det hyggelige og velfungerende lokalsamfund i Sandager. Her finder man både daginstitution, skole mm og samtidig er der kun ca. 15 minutter til motorvejsnettet og dermed kun ca. 30 minutters kørsel til Odense og Trekantsområdet.

Ejendommen er løbende renoveret og fremstår yderst pæn og velholdt. Ejendommen har bl.a. fået skiftet tag, el, kloakering og fået ny isolering mm. Der er brugt flotte materialer som egetræsgulve i stueetagen og fyrtræsgulve på 1. salen. Der er gulvvarme i badeværelser samt køkken. Boligen fremstår lys og indeholder: Stort og lyst køkken med spiseplads i åben forbindelse med stue, hvor der er brændeovn og udgang til terrasse og haven. 1 værelse, badeværelse med brus samt stort værelse, som pt. er indrettet som spisestue. Lys hall med flot trappe til 1. salen med stort repos og opholdsstue, soveværelse med walk-in closet, 2 gode værelser samt et stort lækkert badeværelse med brus og spabad. Fra det store bryggers er der adgang til stort udhus med masser af opbevaringsplads, viktualierum, garage mm. Ligesom du kan køre bilen i garagen og gå direkte ind i boligens hall.

Der er gjort meget ud af et fornuftigt og gennemtænkt varmesystem, som udover kombifyret også består af et solvarmeanlæg. Derudover et solcelleanlæg efter den gamle ordning, så der er lave driftsomkostninger.

Fantastiske naturomgivelser og ejendommens have og store terrassemiljø indbyder til mange gode timer. Er man til heste eller anden form for dyrehold, så er det oplagt på denne ejendom. Da du her får en helt fantastisk udbygning med bl.a. 4 faste bokse og 1 til løsdrift, som alle opfylder gældende lovkrav. Derudover er der saddelrum og masser af plads til diverse opbevaring, herunder af halm og hø. Man kan ride ud lige fra baghaven og nyde den skønne natur fra de mange gode ridestier i området.

Ejendommens jordtilliggende på ca. 3,2 HA er fordelt på 3 matr. og man har udover stalden flere gode udbygninger.
Alt i alt en virkelig skøn landejendom som skal opleves!

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: