Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Ståbyvej 18
Nr Broby
5672 Broby

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 4,5
Udbetaling -
Sagsnummer 9328
 • Boligareal
  170 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/5
 • Byggeår
  1810
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  4,5
 • Driftsbygninger
  49 m²

Stråtækt landlig idyl på privat markvej ud til åbne marker og kun 15 min fra Odense.

Er drømmen at bo i en unik og idyllisk ejendom med mulighed for at holde dyr og med en meget privat beliggenhed, dog tæt på by med skole og indkøb, så skal I se denne fantastiske ejendom.

Kun 15 min fra Odense er landling idyl lige uden for døren og derudover har man kun et par kilometer til byen, hvor der ligger en Friskole, fritidscenter med hal, bibliotek, kirke m.m. og hvor foreningslivet blomstrer. Geografisk er man ca. 21 km sydvest for Odense, 20 km fra Faaborg og 19 km fra Ringe.

Ejendommen er super velholdt både inde og ude. De mange detaljer giver huset masser af charme og sjæl og de forbedringer, der er foretaget, er gjort med respekt for husets alder. Huset er på hele 170 kvm i et plan og grunden udgør hele 44.686 kvm, hvoraf noget af det er forpagtet ud, hvilket giver en fin indtægt.

Boligen:
Der er to indgange til huset. Den ene går via køkkenet og den anden går via en rummelig flisebelagt entré, hvor der ligger 2 store værelser, et pænt badeværelse med bruseniche og et depotrum. Fra entréen går man videre ind i den hyggelige stue, hvor bl.a. de synlige bjælker giver en dejlig stemning. Fra stuen er der indgang til et rummeligt soveværelse med udgang til en delvist overdækket og sydvestvendt terrasse. Fra stuen er der også udgang til det store køkken, hvor der både er mange skabe, godt med bordplads og plads til, at man kan samles til måltiderne. Det praktiske bryggers finder man ved siden af køkkenet. Her er vaskefaciliteter, skabe til opbevaring samt et grovkøkken og pæne mørke fliser på gulvet. I denne del af huset finder man badeværelse nr. 2, hvor der også er bruseniche.

De smukke udearealer er velanlagte og man kan således nyde de mange træer, buske og blomster når man bevæger sig rundt på den store grund, hvor der også er etableret hyggekroge og hvor der er rig mulighed for at dyrke egne grøntsager m.v.

Udover et stort og rummeligt hus får man tillige et stort og godt værksted samt en carport til bilen.

Her kan drømmen om livet i landlige omgivelser indfries og vi viser jeg gerne de muligheder, der findes her.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.