Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Neversvej 10
5690 Tommerup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.300.000
Areal ha 7,2
Udbetaling 165.000
Sagsnummer 32534
 • Boligareal
  175 m²
 • Kælderstr.
  21 m²
 • Rum
  4/5
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1930
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  7,2
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  698 m²

Enestående landejendom i høj kvalitet !

Hermed udbydes gedigen landejendom med over 7 hektar grund, omringet af smukt natur og med udsigt over marker. Ejendommen er med velholdt og indbydende stuehus, hele 561m2 renoverede udebygninger samt en grund med mange anvendelsesmuligheder.

Med en beliggenhed mellem Tommerup og Verninge får du her en perfekt blanding af natur og kort afstand til dagligdagens fornødenheder. Boligen byder på hele 217 m2 bolig og med 561 m2 udebygninger, kan der findes plads til selv den pladskrævende hobby. Fra ejendommen er der kun få minutters gang til skolebussen. Indkøb kan klares i nærliggende Tommerup, hvor der også er daginstitutioner og sportsfaciliteter. Det fynske motorvejsnet kan nås inden for ca. 15 minutter. Fra ejendommen er der 400 m og 600 m til henholdsvis skole og børnehave samt ca. 400 m til busforbindelse Assens til Odense.

Nuværende ejere har siden 2001 ombygget og renoveret både stuehus og udebygninger - Således de i dag fremstår indbydende og indflytningsklar. Det fremgår tydeligt, at der under renoveringen er lagt stor vægt på kvalitet og funktionalitet.

Selve stuehuset indeholder: Indgang til bryggers, her er plads til vaskemaskine, grovkøkken og er med adgang til toilet. Stort køkkenalrum, med god arbejdsplads og spiseplads. Fra køkken er der desuden trappe til 1. sal og kælder. Stor stue, der fungerer som spisestue. Hyggelig havestue med brændeovn, og udsigt over marker. 1. salen er med repos, der i dag benyttes til kontor. På denne etage er desuden ejendommens badeværelse og soveværelse med stor terrasse til.

I boligens mellembygning, er der gangareal, samt ekstra værelse og ekstra stue med trappe til endnu en stor stue. Fra mellembygningen kan man gå videre til den store isoleret ladebygning. Laden bliver brugt til opmagasinering, værksted, samt hobbyrum. I forlængelse af ladebygningen er der en garage med plads til 2 biler og fjernbetjent port.

Rundt langs en del af boligen er der træterrasse, denne kan tilgås fra alrummet og havestuen. Dette gør, at man kan få glæde af solen hele døgnet. Der er desuden anlagt hyggelig fliseterrasse, hvor man får mulighed for at nyde det sidste af aftensolen.

På grunden er der flere gode udebygning, heriblandt maskinhus og brændeskur. I sidstnævnte bliver træet opbevaret til husets supplerende varmekilde, fastbrændselsfyret. Den primære opvarmningsform er med naturgas. Den store grund har mange anvendelsesmuligheder. I øjeblikket er det bl.a. benyttet til område med granskov, flotanlagt have mv.

Samlet set er her tale om en enestående ejendom, med udebygninger ud over det sædvanlige. Kunne du tænke dig at høre nærmere? Så kontakt Nybolig Palle Jensen, Tommerup på tlf. 6476 1231.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: