Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Strammelse Gade 42
Tåsinge
5700 Svendborg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.975.000
Areal ha 2,5
Udbetaling 150.000
Sagsnummer 30460-5L
 • Boligareal
  246 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/7
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1806
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  2,5
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  804 m²

"Morten Korch" idyl i smuk natur med masser af muligheder

Her er alt det du drømmer om når vi taler om det gode liv på landet - ja - måske også lidt "Morten Korch" idyl. Fantastisk smuk natur - fred og ro - en skøn og aktiv landsby med mange unge familier og godt naboskab, og ikke mindst en fantastisk ejendom med rigtig mange muligheder for den aktive familie, virksomhed etc. Der er gode handelsmuligheder i Landet brugs - og skal du til en af de nærliggende byer - så er der ikke langt til Vindeby, eller Svendborg og Rudkøbings hyggelige gågader.

Gården udbydes for første gang overhovedet til salg udenfor familien. Gården er fyldt med historie og har været i slægtens eje gennem 7 - 8 generationer. Bl.a. var det her sognefogeden boede og havde sine sognerådsmøder, så der er taget mange beslutninger der hvor opvaskemaskinen står..!

Ejendommen har et jordtilliggende på ca. 2.5 ha, og en del af jorden er p.t. bortforpagtet. Der er masser af plads og muligheder i de skønne omgivelser og i den flotte "gamle" have - mange skønne frugttræer og buske, ca. 100 vinstokke, højbede etc. Her er også mulighed for mindre dyrehold, da her både er en lille stald og der findes et par gode græsfolde.

Bygningssættet består af et smukt og charmerende moderne og rummeligt stuehus, opført i bindingsværk og med nyt tegltag fra 2011, som afslutning på et større renoveringsarbejde i 2009-10. Huset fremtræder i velholdt stand og er indflytningsklart. Fra stuehuset er der udgang til et herligt stort overdækket terrasseareal, hvor f.eks. de skønne sommeraftener kan tilbringes med grillen etc. Skøn stor og charmerende højtloftet ladebygning med flere indbyggede garager med elporte, separat rum med pillefyrsanlæg. Ejendommen opvarmes med pillefyr/-gasfyr, solvarme og solcelleanlæg samt brændeovn i stuehuset - fornuftigt varmeforbrug. Herudover en god og solid udbygning med "Strammelse Bryghus", god stor garage, halmrum, ældre stald hvor der tidligere har været holdt geder etc. Stor skøn højtloftet stålhal på ca. 270 kvm., der har været anvendt til opbevaring af både, campingvogne, håndværkermaterialer m.v. - mulighederne er mange..!

Stuehuset fremtræder lyst og venligt med bl.a. fyldningsdøre, koblede rammer med 3 lags glas på sprossevinduerne, trægulve, synlige loftsbjælker, trægulve/klinker, store dobbelte havedøre med dejligt ekstra lysindfald flere steder.

Indeholder i nederste plan: Bryggers/entre/vaskerum med gasfyr, dejligt lyst badeværelse med bruseniche - gulvvarme - toilet, stor skøn opholdsstue/musikrum med trappe til øverste plan - smart glasdør til super lækkert køkken/alrum - trægulv med varme - brændeovn - alt i hvidevarer, mellemgang til 2 gode værelser og til den overdækkede terrasse. Lille kælder, der er perfekt til opbevaring af vin etc.

På øverste plan findes: Stor repos/hyggelig tv-stue/alrum, badeværelse med bruser og toilet, skønt stort soveværelse med god skabsplads, stort værelse samt rummeligt disponibelt rum der p.t. anvendes til kontor/værelse.

Vi vi meget gerne fremvise hele herligheden, så ring til os og aftal en tid der kan passe dig, så mødes vi på Strammelse Gade 42, Tåsinge - det kan du godt begynde at glæde dig til.

Overtagelse aftales nærmere.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: