Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Hedebovej 6
5750 Ringe

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.925.000
Areal ha 5,0
Udbetaling 100.000
Sagsnummer 210406
Gem Gemt
 • Boligareal
  179 m²
 • Kælderstr.
  30 m²
 • Stue/Vær
  2/7
 • Byggeår
  1912
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  5,0
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  2.576 m²

Fritidslandbrug med gode muligheder

Ejendommen ligger under 10 minutters kørsel fra motorvejen og under 15 minutters kørsel fra Odense.

Ejendommen har tidligere været anvendt til mælkeproduktion, men bruges idag primært til hestehold og udlejning m.v.

Stuehuset er opført i 1912 og er løbende renoveret/vedligeholdt, sidst i 2007, hvor ejer bl.a. har fået etableret den lyse og indbydende udestue med god udsigt til egne marker.
Boligen er i 3 plan, hvor den primære beboelse er i stueplan. Stueplanet er indrettet med henholdsvis spisestue i forbindelse med lyst køkken, 3 stuer, soveværelse, værelse, bad, gæstetoilet samt bryggers og entré. Det samlede areal i stueplan udgør ca. 149 m2. Førstesalen er med hhv. 2 disp. rum og uudnyttet loftsrum, der giver god mulighed for, at sætte dit eget præg. Kælderen er på 30 m2. Beboelsen er jf. BBR opgjort til ca. 179 m2., men på selve besigtigelsen har energikonsulenten opmålrt det opvarmede areal til ca. 184 m2. og kælderen til 11 m2.

Driftsbygningerne til ejendommen har tidligere været anvendt til mælkeproduktion og bruges idag til hestehold samt lager og lokaler til udlejning, der er mulighed for at indgå en 3-årig lejekontrakt på en del af bygningerne, lejen vil udgøre kr. 4.000/mdr. + moms. Der er mange gode anvendelsesmuligheder i bygningerne og potentialet for en solid lejeindtægt. En del af driftsbygningerne er idag udlejet til flyttefirma, lokalerne er isoleret og kan opvarmes. Det samlede udlejede areal udgør ca. 350 m2. Lejer betaler kr. 4.000 inkl. moms & forbrug/mdr. Der er fornuftig mulighed for at en køber kan indtræde i denne aftale.

Jorden til ejendommen udgør samlet ca. 4,99 ha. En del af jorden henligger med græsfolde til det nuværende hestehold, resten af jordtilliggendet udgøres af bygningsparcel, hegn m.v. Ejendommen er endnu ikke udstykket og kan evt. erhverves med større eller mindre jordtilliggende. Se også sags nr. 210206

En ejendom med en god beliggenhed og meget potentiale, herunder god mulighed for liberalt erhverv m.v.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.