Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Krarup Nordegn 11
Krarup
5750 Ringe

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.650.000
Areal ha 6,4
Udbetaling 135.000
Sagsnummer 8977
 • Boligareal
  184 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/4
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1869
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  6,4
 • Prishistorik
  +6,2%
 • Driftsbygninger
  385 m²

Skønt fritidslandbrug/ hesteejendom i rolige omgivelser.

Ejendommen er beliggende for enden af blind vej i fuldstændige fantastiske omgivelser, hvis man gerne vil bo på landet og have den frie luft og natur omkring sig. Fra ejendommen er der ca. 1,5 km op til Krarup by, med friskole, vuggestue, børnehave og hyggeligt landsbymiljø. Der er kommuneskole i Espe og Ringe, hvor til der kører skolebus. Kværndrup er nærmeste indkøbssted og Svendborg, Odense og Faaborg kan nåes på 20-30 min.

6,35 ha jordtillæggende med skøn natur, folde og egen sø.

Stuehus og bygninger:
Nuværende ejer har haft dette fantastiske sted siden 1997. Siden deres overtagelse har de renoveret og moderniseret ejendommen ude og inde fuldstændigt, senest i 2015 er taget på hovedhuset udskiftet. I 2013 opførte sælger 261 m2 hestestald som er indrettet med 7 super gode bokse, sadelrum samt rigtig god plads til foder, hø og diverse maskiner. Dette er en perfekt ejendom for hestefolk eller hvis man har lyst til andet dyrehold.
Boligen er indrettet med entré fra havesiden, her fordeles boligen i stueplan til stort åbent køkkenareal med stor spiseplads. Ejendommens hjelm er inddraget til boligen, hvor der er skabt en super hyggelig og stor stue med loft til kip. For folk der nyder at gå på jagt og har trofæer, er stue her fantastiske til at præsentere dette. Herudover rummer stueplan en åben kontorplads med dejligt lys, samt 3 gode værelser, hvor især de 2 værelser i gavlen er enormt store. Badeværelset er indrettet med omklædningsrum og vaskeafdeling med brus. Der er gulvvarme i badeværelset, ligesom der er i hele den øvrige del af boligens stueplan. Der er også indgang via boligens store klinkebelagte bryggers, denne indgang anvendes primært af sælger, da den giver adgang til et skønt lukket flisebelagt terrassemiljø og let adgang til hestestald og øvrige baghuse, hvor ejendommens varmekilde er placeret. Ejendommen opvarmes med nyere brændefyr fra 2010, som suppleres af solpaneler på husets sydside. Boligen rummer endvidere 1. sal med stort indrettet sovevværelse samt et ikke uudnyttet loftrum, hvor man sagtens også kunne indrette flere værelser, hvis dette skulle være et behov.

Lave driftsudgifter - flot energimærke.

Går I og sørge en ejendom som denne og kunne tænke Jer en fremvisning af dette fantastiske sted, så kontakt Anders eller Thomas for fremvisning og yderligere information.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

)