Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Filippavej 63
Hundstrup
5762 Vester Skerninge

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.295.000
Areal ha 4,2
Udbetaling 115.000
Sagsnummer 70411-4L
 • Boligareal
  195 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/4
 • Byggeår
  1777
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  4,2
 • Prishistorik
  -6,9%
 • Driftsbygninger
  441 m²

Charmerende og gennemmoderniseret mindre landejendom med ca 4,2 ha

Er i interesseret i det frie liv i landlige omgivelser og ønsker I at bo i en bolig hvor alt er moderniseret og energioptimeret med ekstremt lavt varmeforbrug og ønsker I at bruge jeres fritid på hobbies som f. eks heste/dyrehold så skal I ud og se denne dejlige ejendom.

Ejer købte ejendommen i 2001 og har siden løbende moderniseret og energi-optimeret den så ejendommen idag fremstår som en charmerende lys, velholdt og indflytningsklar bolig med usædvanligt lavt energiforbrug og perfekte rammer for hestehold på hobbyplan, få min. til de skønne ridestier på sydfyn - se mere på www.riderutesydfyn.dk

Moderniseringen er udført i rustik stil med vandskurede murede indervægge, synligt indvendigt bindingsværk, klinkegulve med gulvvarme og er overalt i super god stand. Endvidere findes rummelig stald, som også kunne anvendes til f. eks gårdbutik, gildesal eller pladskrævende hobby ældre maskinhus, udhus/værksted og separat garage samt ridebane.

Boligen består af:
Praktisk entre/bryggers med klinker, håndvask i bord, lyst åbent køkken i forbindelse med spisestue/alrum med brændeovn, stor opholdsstue med klinker, dejligt stort soveværelse med skabe (evt. 2 værelser), 2 sammenhængende værelser med synligt bindingsværk, dejligt nyere badeværelse med muret bruseniche, håndvask, toilet og et gennemgangsrum forberedt til ekstra badeværelse.

Udbygningerne består af:
Stort disponibelt rum (kan evt. laves til værelse), saddelrum samt stald med 4 bokse. Stort maskinhus i træ med tilhørende 2 vogneporte, udhus/værksted, disponibelt udhusplads samt stor garage. Flisebelagt lukket gård, prydhave samt en ridebane.

Alt fremtræder i god og velholdt stand.

Her er kort afstand bl.a. børnehave, skole og indkøb, skolebus ved døren, lånecykler, skøn natur og til ridestier i skovene, motorvejsforbindelse til Odense - Også gode muligheder for den lille håndværker.

Usædvanligt lavt varmeforbrug. - Eventuel mulighed for frasalg af jord eller at fortsætte forpagtningsaftalen og få indtægten fra jorden

Kontakt Nybolig og aftal tid til en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Indlæser...