Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Filippavej 63
Hundstrup
5762 Vester Skerninge

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.465.000
Areal ha 4,2
Udbetaling 125.000
Sagsnummer 70411-4L
 • Boligareal
  195 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/4
 • Byggeår
  1777
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  4,2
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  441 m²

Charmerende og gennemmoderniseret mindre landejendom med ca 4,2 ha

Ejer købte denne dejlige ejendom i 2001 og har siden løbende arbejdet på gennemgribende modernisering og energi-optimering så ejendommen idag fremstår som en charmerende lys, velholdt og indflytningsklar bolig med usædvanligt lavt energiforbrug og perfekte rammer for hestehold på hobbyplan, få min. til de skønne ridestier på sydfyn - se mere på www.riderutesydfyn.dk

Moderniseringen er udført i rustik stil med vandskurede murede indervægge, synligt indvendigt bindingsværk, klinkegulve med gulvvarme og er overalt i super god stand. Endvidere findesrummelig stald, ældre maskinhus, udhus/værksted og seperat garage samt ridebane.

Boligen består af:
Praktisk entre/bryggers med klinker, håndvask i bord, lyst åbent køkken i forbindelse med spisestue/alrum med brændeovn, stor opholdsstue med klinker, dejligt stort soveværelse med skabe (evt. 2 værelser), 2 sammenhængende værelser med synligt bindingsværk, dejligt nyere badeværelse med muret bruseniche, håndvask, toilet og et gennemgangsrum forberedt til ekstra badeværelse.

Udbygningerne består af:
Stort disponibelt rum (kan evt. laves til værelse), saddelrum samt stald med 4 bokse. Stort maskinhus i træ med tilhørende 2 vogneporte, udhus/værksted, disponibelt udhusplads samt stor garage. Flisebelagt lukket gård, prydhave samt en ridebane.

Alt fremtræder i god og velholdt stand.

Ønsker i at bo i landligt landbymiljø med bl.a. børnehave, kort afstand til skole og indkøb, skolebus ved døren, lånecykler, skøn natur og kort afstand til ridestier i skovene, motorvejsforbindelse til Odense og i en indflytningsklar bolig, hvor man kan koncenterere sig om hobbies, dyrehold erller dyrke jorden, er dette den perfekte ejendom. - Også gode muligheder for den lille håndværker.

Usædvanligt lavt varmeforbrug. - Eventuel mulighed for frasalg af jord.

Kontakt Nybolig og aftal tid til en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: