Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Hønsehavevej 27
Lunde
5771 Stenstrup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 2,0
Udbetaling -
Sagsnummer 11265-2
 • Boligareal
  222 m²
 • Kælderstr.
  10 m²
 • Stue/Vær
  2/7
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1896
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  2,0
 • Driftsbygninger
  536 m²

Her har du muligheden for at erhverve den perfekte ejendom til den aktive travle familie som sætter pris på naturen og smukke omgivelser

Denne fantastiske 4-længede landejendom er beliggende midt i den skønne fynske natur, med freden og roen hvilende over boligen, den smukke have og de omkringliggende folde. Samtidig er der kort køretid til både Svendborg og Odense og der er gode transportmuligheder til og fra de nærmeste skoler. Der er også et sammenhold i lokal samfundet, som man kun finder væk fra byens stress og jag.

Boligen består af et stuehus på 222 m2, som er nænsomt renoveret over tid med respekt for stedets sjæl og charme, så boligen idag fremstår moderne og indbydende med masser af plads og værelser. Ud over stuehuset er der 3 længer, et skønt orangeri samt en god garage.

Den ene af længerne er idag indrettet med 6 gode hestebokse og der er folde, såvel som ridebane på ejendommen, så hvis heste og ridning er din interesse er det lige til at komme igang med her. De 3 øvrige længer rummer er utal af muligheder f.eks. liberalt erhverv eller blot til den pladskrævende hobby.

Selve beboelsen i stuehuset fordeler sig i 2 plan plus en "kartoffel"-kælder. Alt i boligen fremstår pænt og indbydende og her er lige til at flytte ind på de mange kvadratmetre som rummer hele 5 værelser og 2 store stuer som giver plads til den store familie og de store hyggelige højtider og forsamlinger.
I stueplan kommer du ind i hall-agtig entré med trappe til første sal og adgang til stort værelse med tilhørende badeværelse, boligens nyere landkøkken samt den store opholdstue med brændeovn, fantastisk kig over landskabet og udgang til vestvendt terrasseanlæg og haven. Fra opholdstuen er der adgang til den store spisestue med plads til langbord. Endelig findes der et godt bryggers i forlængelse af huset køkken, hvorfra der også er nedgang til kælderen.
På første sal findes boligens 4 øvrige værelser, et godt stort repos samt et badeværelse. Det hele 100% indflytningsklar og opdateret stand.

Alt i alt er denne idylliske ejendom den ideelle bolig for den aktive familie som drømmer om et liv på landet med højt til himmel, langt til naboen og med dyr og naturen lige uden for døren. Lyder det som noget for dig så kontakt Nybolig Svendborg for en fremvisning. Vi glæder os til at vise denne skønne bolig til jer.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.