Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Stenbankevej 4
5771 Stenstrup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.650.000
Areal ha 2,2
Udbetaling 85.000
Sagsnummer 8973
 • Boligareal
  192 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1800
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  2,2
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  106 m²

Skøn charmerende landejendom

Denne skønne charmerende landejendom er beliggende midt i noget af den smukkeste fynske natur og stadig kun 15 min fra Svendborg og 25 min fra Odense. Du ankommer til ejendommen af charmerende bivej som bugter sig gennem landskabet på smukkeste vis. Selve boligen, gårdspladsen og haven ligger centralt på ejendommen med foldene omkring så du har et god overblik over det hele. Der har tidligere været heste på ejendommen så den er klargjort til et eventuelt dyrehold med folde, læhuse osv.

Selve huset er opført i vinkel i 1880 og fremstår den dag idag med sin oprindelig charme bevaret med flotte gule pudsede facader, skønne bondehus vindue og stråtag. Boligen er dog nænsomt renoveret gennem tiden med sikker hånd, som har bevaret og videreført den oprindelig charme med moderne faciliteter.

Boligen er meget rummelig og andrager hele 192 m2 fordelt på 2 plan.

Stueplan indeholder: Entré/hall med trappe til 1. sal og gang til stort badeværelse fra 1998 med både kar og brus og til børneværelse med stort walk-in skab. Fra den modsatte side af entréen er der adgang til boligen bryggers og køkken/alrum som er indrettet i den mest charmerende almue-stil som passer perfekt til husets stil og charme. Fra alrummet kommer du ind i huset spisestue hvorfra der er adgang til endnu et børneværelse.
På 1. sal findes rummelig repos med adgang til børneværelse, stort gavl soveværelse samt boligens opholdsstue, som har det skønneste kig til de omkring liggende marker. Endelig findes depotrum som kan indrettes til badeværelse.

Udover boligen er der depot, værksted og stald i sidebygningen, samt en garage i seperat bygning. Overalt i ejendommen er der fin loftshøjde.

Alt i alt den perfekte oase for familien, parret eller seniorene, som ønsker ugenerte landlige omgivelse med masser af plads og højt til himlen og med muligheden for dyrehold.

Vi glæder os til at vise jer denne charmerende fynske perle, så ring til Thomas eller Anders og bestil en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: