Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Lumbyvej 50
Lumby
5792 Årslev

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.350.000
Areal ha 2,3
Udbetaling 120.000
Sagsnummer 9307
 • Boligareal
  285 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/7
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1834
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  2,3
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  625 m²

Landejendom med stort stuehus og skøn have

I landlige omgivelser uden tætte naboer og under 2 km fra skole og indkøb finder man denne idyllisk beliggende ejendom lidt uden for Nr. Lyndelse, hvor man også finder sportshal, bager og spisested. Man får her et rummeligt stuehus på 285 kvm plus stald- og ladebygninger på i alt 625 kvm, 37 kvm garage og 20 kvm carport, der alt sammen er beliggende tæt på motorvej og kun 10 minutters kørsel fra Odense.

Landejendommen rummer flere muligheder for anvendelse med de mange udhuse og kvm, hvor der også er plads til eksempelvis dyrehold, lagerkapacitet eller opbevaringsplads m.m.

Boligen:
Stedet er ideelt for jer, der er en børnefamilie, da der er masser af plads til at indrette sig på. I stueplan finder man således de rummelige fælles opholdsområder med stor lys stue med direkte udgang til en skøn terrasse og et ældre køkken. Har man en drøm om at få et køkken-alrum kan det lade sig gøre her. Der er 3 værelser, et stort praktisk bryggers, depotrum og 2 badeværelser, hvoraf det ene har badekar. I forbindelse med bryggerset er der udgang til fyrrummet og videre udgang til carporten, så man kan komme tørskoet ind med sine indkøb.

Førstesalen er lys og imødekommende med lofter til kip. Man træder op på en repos, hvorfra der er indgang til 2 værelser samt en stor stue. Her er rigtig gode betingelser for eventuelle større børn, der kan få en fantastisk førstesal at husere på, hvor der også evt. kan laves et fælles familierum med plads til at bygge togbaner og sidde at spille m.m.

Uderummet er ugeneret og her kan man nyde haven og naturen året rundt. På den stemningsfulde terrasse er der god plads til at invitere familie og venner på hyggelige sammenkomster. I det store orangeri sørger en ældre vinstok for at give den rette stemning, og her er plads nok til, at man kan sidde mange også når vejret uden for driller.

Med en beliggenhed som denne bor man fuldstændig uforstyrret med højt til himlen og gode muligheder for at tilpasse stedet til både familie- og erhvervsliv.

Et skønt sted, som vi glæder os til at vise frem.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: