Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Hovgyden 22
Aunslev
5800 Nyborg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.975.000
Areal ha 3,3
Udbetaling 150.000
Sagsnummer 15631
 • Boligareal
  159 m²
 • Kælderstr.
  8 m²
 • Rum
  3/5
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1915
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  3,3
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  271 m²

Skøn hesteejendom med 3,3 ha jord og ridebane - nær Nyborg og Storebælt

Hovgyden 22 - en skøn hesteejendom med tilhørende stalde, ridebane og græsfolde - beliggende i skønne, landlige omgivelser, lidt udenfor Nyborg. Her er du på landet, men samtidig kun 4 km. fra Storebælt og motorvejsafkørsel samt knap 5 km. fra købstaden Nyborg. I nærliggende Aunslev er der både børnehave, skole og gode fritidstilbud; altsammen indenfor max. 2 km. afstand.
Der er fantastiske muligheder for rideture i de nærliggende skove eller ved stranden - og sælger viser dig gerne de bedste steder.

Ejendommen byder på et flot moderniseret stuehus med ialt 159 kvm. boligareal. En hestestald med 5 bokse, en ponyboks, vaske- og strigleplads og med plads til sadelskab og foder, ialt 98 kvm. Et værksted/hobbyrum på 27 kvm., en garage/udhus med bryggers og fyrrum med træpillefyr, ialt 74 kvm. samt et maskinhus på 36 kvm.

Ejendommen har et jordtilliggende på ialt 3,3 ha. Her finder du en ridebane på 28 x 52 mtr., der stort set kan anvendes hele året. De 3 ha. er delt, så ca. den ene halvdel anvendes til folde og den anden halvdel til hø. På foldene er der flere læskure til hestene.

I det flot moderniserede stuehus, bydes du velkommen i lyse og indbydende rammer. Her er først en flot hall, hvor loftet går helt op i kip og hvor lyset strømmer ind fra de mange ovenlysvinduer. Her kan du også gå ud i et dejligt badeværelse med kar, fra 2013 og et skønt køkken/alrum med Aubo-elementer, fra 2017. Køkkenet ligger i delvis åben forbindelse med en stor stue, hvor der både er plads til en spiseafdeling og en hyggelig opholdsafdeling. Her kan man fra alle sider nyde varmen fra den indbyggede brændeovn og samtidig nyde det flotte sildebensparketgulv, der ligger i både køkken og stue. Der er iøvrigt gulvvarme i hele stueetagen.
På 1. sal møder du først en stor repos/stue og herfra er der adgang til 2 værelser, begge med fransk altan og kvist, hvorfra du har udsigt over hele ejendommen mod syd og naboens marker mod nord. Her er der yderligere et badeværelse med bruseniche. Dette badeværelse er blevet indrettet i 2016.
Det vil iøvrigt være relativ nemt at lave et ekstra værelse, enten på 1. sal (reposen) eller i en del af stuen (gulvvarmen er forberedt til det).

Mellem bygningerne, helt ugeneret og i retning mod syd, finder du et skønt gårdmiljø; som er delvis overdækket og hvor man kan sidde og nyde udsigten til de græssende heste på foldene....

Lyder dette som noget for dig og din familie - så kontakt os gerne, så vi kan vise dig alle herlighederne.....Her er plads til alle; både voksne, børn, heste, gårdhunden og hønsene.......

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: