Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Krogyden 19
Såderup
5853 Ørbæk

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.975.000
Areal ha 4,8
Udbetaling 200.000
Sagsnummer 15344
 • Boligareal
  194 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/5
 • Byggeår
  1999
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  4,8
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  530 m²

Lækker liebhaverejendom fra 1999 med travbane, skov og bonuslejlighed - 10 minutter fra Nyborg og 20 minutter fra Odense

Det er med ære, at vi udbyder denne liebhaverejendom, som har fremragende hestefaciliteter med travbane og hestestald, egen skov med grantræer og frugter samt et anneks med en særskilt lejlighed.

Herligheden har en højst ugeneret adresse på en lille stikvej og er omgivet af landlige, naturskønne omgivelser med blandt andet åbne marker og hegn. Herfra er der blot ti minutters kørsel til Nyborg, og foregår din hverdag i Odense, kan køreturen klares på tyve minutter.

Ejendommen er opført i 1999 og består af et flot, lyst stuehus, trippel-carport og showroom, to stalde og flere anvendelige udhuse, som er opført i årene 1999-2003. Stuehusets facader er hvidpudsede, tagstenene er røde og vinduerne med fine hvide sprosser - alt i alt et charmerende og klassisk udtryk, der passer lige ind i omgivelserne.

Herudover hører der til ejendommen flere matrikler, hvoraf den ene er at finde i skoven på den anden side af naboens mark. Denne matrikel er beplantet med graner til juletræer og kristtjørn samt æble-, pære- og blommetræer.

Ved huset er der en smuk, parklignende have med en stor,åben fliseterrasse, en overdækket terrasse og et stort fiskebassin, og det er ligeledes lige ved huset, stalden, travbanen og hestefoldene ligger. Travbanen er på 660 meter, og der er 11 hestebokse i alt.

Stuehuset er velholdt, lyst og indflytningsklart, så du kan stort set stille dine møbler på plads. Planløsningen fordeler 194 kvadratmeter på to skønne stuer, et køkken-alrum, fire soveværelser, et bryggers og to badeværelser.

Annekset er indrettet som er en særskilt lejlighed med stue, køkken, badeværelse og soveværelse. Så her har du mulighed for en supplerende indtægt ved udlejning, eller måske drømmer du om at drive selvstændigt erhverv. Der er brændeovn i stuehusets flotte spisestue og ligeledes i annekset.

Ejendommen fuldendes af en muret carport med udhus, hvorfra der er direkte adgang til bryggerset.

Kort sagt får du her intet mindre end den perfekte chance for at få en masse plads, super fine hestefaciliteter og en naturskøn beliggenhed: Velkommen til Krogyden 19.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: