Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Hovvænget 4
5854 Gislev

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 2,4
Udbetaling -
Sagsnummer 9145
 • Boligareal
  156 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/2
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1896
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  2,4
 • Driftsbygninger
  172 m²

Skønt fristed med højt til himlen og skøn natur.

Denne ejendom er beliggende i landlige omgivelser med kort afstand til Gislev by. I Gislev findes er en fantastisk landsby med en helt utrolig livsnerve, hvor indbyggerne holder sammen og skaber gode relationer og gode omgivelser for bosætning. Byen indeholder indkøb, attraktiv Friskole, fritidsfaciliteter, motionscenter og meget mere. Der er ca. 15 - 20 min. til Odense, Svendborg eller Nyborg i bil.

Ejendommen henvender sig i særlig grad til folk med et stort ønske om at bo i det fri. Nuværende ejer har skabt nogle fantastiske udvendige rammer for selvforsyning. Til ejendommen er der ca. 2,4 ha jordtillæggende med svagt skrånende terræn, således at man har en fantastisk skøn udsigt over de omkringliggende marker. Jordstykket er primært udlagt som vild naturgrund, hvor der dog er opdeling med indhegning, hvor der har gået får. Der er rigtig gode muligheder for dyrehold. Endvidere en stor nyttehave i højbede og massere af gamle frugttræer fordelt på grunden. Dette er et pragtfuldt sted for naturelskere og bør opleves for korrekt bedømmelse.

Boligen:
Stuehuset er oprindeligt opført i 1896 og fremstår med både originalt og udskiftet bindingsværk. Køber skal forvente en del renovering af ydervægge, samt evt. genopretning af værelser i boligens stueplan. Dette er der taget højde for i ejendommens værdiansættelse.
Sælger har efter deres overtagelse af ejendommen foretaget en større modernisering og ombygning af boligens køkken. I dag er køkkenet perfekt tilpasset ejendommens stil og stemning, der er lavet gulvvarme i køkkenet og der er forberedt til, at man kan trække det videre i den øvrige boboelse. I stueplan er der herudover en stor stue med smuk brændeovn og et mindre badeværelse. Der er mulighed for at genindrette 2 værelser i forbindelse med boligens entré og dette vil ikke kræve byggetilladelse.
1. salen rummer husets eneste værelse på nuværende tidspunkt, men her er også god mulighed for at inddrage husets loftsrum. Ejendommen rummer derfor også rigtig gode muligheder for nogen, der kan lave en del selv.

Udhus/ værksted:
Huset rummer udover boligen på 156 m2 et godt og stort værksted på 125 m2 samt endvidere et fyrrum med træpillefyr og en ældre garage på 42 m2.

Kan I se muligheder? - Eller skal vi bare tage en god snak om, det er huset for Jer? Så kontakt os for yderligere information eller for fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Indlæser...
Sådan håndterer vi COVID-19-situationen - læs mere her
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.