Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Skårup Tværvej 2
5881 Skårup Fyn

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 9.875.000
Areal ha 5,7
Udbetaling 495.000
Sagsnummer 11224-4L
Gem Gemt
 • Boligareal
  224 m²
 • Kælderstr.
  47 m²
 • Stue/Vær
  1/8
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  2006
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  5,7
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  1.544 m²

Unik hesteejendom opført i 2006 i de bedste materialer, skønt beliggende og med super udsigt ud over vandet..

Dette er nok Fyens flotteste og nyeste hesteejendom og beliggenheden er ligeledes i top i det populære område kaldet Skårupøre med flot udsigt over vandet mod Langeland, kort afstand til vandet, kort afstand til indkøb, skole m.m. i Skårup og 10 min. kørsel til Svendborg, kort afstand til Nyborg og Storebæltsforbindelsen.

Ejendommen består af et fuldmuret stuehus bygget i 2006, stor garage/værkstedsbygning fra samme år, en helt perfekt hestestald med alt hvad der er behov for, også opført i 2006 samt en stor bygning opført i 2010 som indeholder en professionel ridehal, løsdrifts og folebokse, saddelrum. Der er fine flisebelægninger mellem staldbygningerne.

Ejendommens jord er udlagt som h.h.v. ridebane, hestefolde, frugthave, prydhave, god gårdsplads med gode parkeringsforhold, og er omkranset af et bredt opvokset læhegn.

Ejendommen drives som stutteri på deltidsbasis, med opdræt, tilridning, udlejning af hestebokse og samtidig fungere den perfekt som bolig for den aktive store familie som ønsker at bo i landlige omgivelser, med flot udsigt, kort afstandtil badestand, kort afstand til skole, idrætshal, boldbaner, indkøb, kulturliv, gode gå og løbeture i flot kuperet sydfynsk natur.

Boligen er perfekt indrettet med en seperat voksenafdeling og en seperat børne/teenagerafdeling med 4 gode børneværelser, 2 badeværelser, stor opholdsstue med pragtfuld udsigt og husets hjerte i form af et skønt stort køkken/alrum, ligeledes med flot udsigt og udgang til skøn flisebelagt terrasse. Endvidere stor kælder med plads til hobbies, vinlager/viktualierum.

God lejeindtægt ved udlejning af hestebokse.

Denne perfekte ejendom kan ikke beskrives fyldestgørende i en salgsopstilling så det anbefales at kontakte Nybolig og lave en aftale om en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.