Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Bankevej 6
Gudbjerg Skov
5892 Gudbjerg Sydfyn

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 6,4
Udbetaling -
Sagsnummer 11612-8
 • Boligareal
  126 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1900
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  6,4
 • Driftsbygninger
  0 m²

Svendborg / Brændeskov - Charmerende ejendom med ca. 6,4 hektar jord - Mulighed for jagt og dyrehold.

Natur og smuk beliggenhed, er nok det første man tænker på, når man ankommer til ejendommen her. Ejendommen er beliggende som det sidste på den private vej - Idyllisk, fredfyldt og med mark, skov og sø, som de nærmeste naboer. Her oser af stemning og velvære og man kan kun få lyst til at bosætte sig her.

Ejendommen ligger lidt nord for Svendborg, tæt på den lille landsby Brændeskov, med 8 km til Svendborg og blot 4 km til Gudbjerg med skole, daginstitutioner samt indkøbsmulighed. Brændeskov er et lille hyggeligt lokalsamfund, hvor der foregår rigtig meget. Her er et godt foreningsliv, hvor man tit og ofte forsamles i det hyggelige forsamlingshus. Ligeså ses der megen aktivitet på boldbanerne ved klubhuset, tennisbanen, petanquebanen og den lille naturlegeplads, som hyppigt bliver brugt af de lokale.

Ejendommen blev opført i 1900, hvor nuværende ejer har beboet ejendommen i omkring 25 år. Ejer overtog huset i 1996, og påbegyndte straks modernisering af ejendommen, hvor stort set hele underetagen med nyt køkken, badeværelse, stue, entre etc. blev renoveret/moderniseret. I 2003 blev ejendommens 1. sal istandsat, hvor man her lavede opholdsstue med kig til den lille sø, samt et værelse. Senest er ejendommen blevet tilsluttet en luft til vand varmepumpe, som giver lavt energiforbrug, idet man samlet kun bruger for ca. kr. 15.000,- om året (Dette er inkl. alm. husholdningsel) Alt fremstår lyst og pænt, og er et hus man kan flytte direkte ind i, uden at skulle lave de helt store renoveringer.

Indretning fremgår af plantegningen, som er en del af salgsopstillingen.

Omgivelserne og jorden er et kapitel for sig. Ejendommens godt 6,4 hektar jord, ligger lige op til ejendommen, med mulighed for græsning af heste eller andre dyr. Her har man tidligere haft ridebane på grunden, som nemt kan reetableres, ved fjernelse af ukrudt og lidt nyt sand. Derudover giver omgivelserne mulighed for en fantastisk jagt. Bevoksningen på arealet er varierende med både løvtræer og nåletræer, samt 2 fine søer, hvor den ene ligger tæt på ejendommen og den anden beliggende på det bagerste stykke jord mod øst. I sidstnævnte sø, har man tidligere udsat krebs og med lidt held kan man her være heldig at fange en lille fisk. Et stykke af jorden mod øst, bliver i dag forpagtet ud og dyrkes af forpagter (mundtlig aftale). Så for den jagtinteresserede, må dette være drømmen, da dette, gennem det meste af året, er et sandt naturparadis, med et helt overvældende fugle- og dyreliv.

Der er til ejendommen yderligere 179 m2 udhus/staldbygning, hvor man her har stald med to heste/pony bokse, garage/værksted som snildt rummer 2 biler, 2 disp.rum (tidl.brugt som "værelser") samt selvstændig bygning med garage og fyrrum.

Kom og oplev denne herlige ejendom og beliggenhed, den er helt sikkert et besøg værd.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.