Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Hoppesvej 50
6000 Kolding

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.995.000
Areal ha 5,0
Udbetaling 200.000
Sagsnummer HO50GG
 • Boligareal
  245 m²
 • Kælderstr.
  149 m²
 • Rum
  3/7
 • Byggeår
  1896
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  5,0
 • Prishistorik
  -6%
 • Driftsbygninger
  1.247 m²

Velholdt landejendom omgivet af naturen nær Kolding.

Vil I have masser af plads og masser af muligheder, så ligger jeres nye hjem måske her på Hoppesvej 50. Her får I en velholdt, firelænget gård med et elegant stuehus og tre store længer med værksted og maskinhus. Den godt fem hektar store grund byder på både en parklignende have, store skovområder og fine jagtforhold, og fra adressen er der blot et par kilometer til skole og indkøb i Vonsild samt en anelse længere til Kolding.

Stuehuset er opført i 1896, og udefra har det et helt herskabeligt præg takket være de kamtakkede gavle, den hvidpudsede facade og det røde tegltag. Siden 2012 har huset gennemgået en større istandsættelse, så I flytter ind i en lys, lækker og efterisoleret bolig.

I stueplan får I glæde af et elegant Svane-køkken og tre højloftede stuer en suite. Førstesalens værelsesafdeling giver jer et lækkert badeværelse og fire regulære soveværelser - det ene endda med walk-in-closet. Den lyse og tørre kælder byder foruden et praktisk vaskerum på flere disponible rum med adskillige anvendelsesmuligheder.

De treøvrige længer byder på godt 1.200 kvadratmeter, og med værksted, maskinhus og garageanlæg giver lokalerne masser af muligheder for at udleve den pladskrævende hobby eller drive erhverv fra hjemmeadressen.

Den store grund er ved stuehuset anlagt med en parklignende have med flere sjældne træer, og da grunden samtidig rummer skovområder, en sø og en bæk får den natur- og jagtinteresserede fine forhold.

Lyder denne unikke kombination af plads, natur og muligheder som noget for jer? Så tøv ikke med at kontakte Nybolig for en fremvisning, så I kan opleve det hele selv.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

)