Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Nr. Bjertvej 138
6000 Kolding

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 4.495.000
Areal ha 6,8
Udbetaling 225.000
Sagsnummer NR138SB
Gem Gemt
 • Boligareal
  244 m²
 • Kælderstr.
  4 m²
 • Stue/Vær
  1/6
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1933
 • Energimærke
  B
 • Grundstørrelse Ha
  6,8
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  130 m²

Skøn landidyl med parklignende have

Når man bor i en velindrettet, familievenlig ejendom, som er omgivet af en pragtfuld have, bliver naturen, lyset og udsigten en stor del af ens hverdag. På Nr. Bjertvej 138 er der et foranderligt sceneri, roen er udtalt, og så er der god plads til hele familien og til husdyr – også de lidt større af slagsen, da der er mulighed for dyrehold.

Indendørs venter en lys entré med trappeløb til førstesalen og god plads til overtøj og sko. Herfra træder man via mellemgang ind i køkken/alrummet, der er lyst og indbydende med fine arbejdsbetingelser, god plads til køkkensagerne og gulvvarme. Ydermere plads til familiemiddage omkring spisebordet, der ideelt placeres under alrummets mange ovenlysvinduer.

Dertil opholdsstue med flot, trægulve, fine lysindfald, porcelænskakkelovn og udgang til sydøstvendt terrasse. Stueplan byder ydermere på to gode værelser med massive trægulve og fine lysindfald samt lyst badeværelse med brus, gulvvarme og skabsplads. Dertil godt bryggers med mulighed for at installere vaskesøjle samt udgang til havens vestvendte terrasse.

På førstesalen får man glæde af tre dejlige værelser – de to med skabsvæg og det ene med udgang til østvendt altan – alle med fine lysindfald og pæne, praktiske gulvtæpper. Dertil rummelig, møblerbar repos samt pænt badeværelse med brus.

Udendørs venter en parklignende have, der i den grad lever op til den flotte villa. Herude får I hyggekroge, flere terrasser der peger mod de solrige verdenshjørner, et lysthus og skøn beplantning herunder rhododendron, gamle træer og en stor, stor plæne. Der er et rigt fugleliv i haven og på den jord (67.697 kvm.) der hører til ejendommen. Noget af jorden er for indeværende forpagtet ud.

Ydermere byder grunden på en carport/tidligere stald samt en lade, der har gjort sig som gildesal. Her kan nemt installeres en lift, hvis hobbyen kræver den slags, bygges en klatrevæg med overhæng, opmagasineres varer til webshoppen eller noget helt fjerde.

Ejendommen opvarmes af jordvarmeanlæg.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.