Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Stubdrupvej 67
Stubdrup
6000 Kolding

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.295.000
Areal ha 8,7
Udbetaling 115.000
Sagsnummer STUB67GG
Gem Gemt
 • Boligareal
  158 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1907
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  8,7
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  191 m²

Idyllisk landejendom med kort afstand til Kolding

Drømmer du om at stå op hver eneste morgen til synet af bølgende marklandskaber, grønne træer, et rigt dyreliv og en spejlblank sø? Så er Stubdrupvej 67 et hjem efter din smag.

Huset er på 158 kvadratmeter med to stuer, tre værelser, fyrrum og badeværelse samt et velfungerende vaskerum. Samtlige kvadratmeter er lyse og indbydende, og især stuen på førstesalen har en helt speciel, hjemlig stemning med de charmerende bærebjælker og den hyggelige brændeovn. Det er også heroppe, at soveværelserne ligger. Stilfærdige rum, hvor det er nemt at falde til ro, og som har gode opbevaringsmuligheder i de indbyggede skabe.

Fra huset er der adgang til stald, garage samt hobbyværksted. Samtidig er der god plads til opmagasinering. Stalden åbner op ud til gårdspladsen, hvor du finder det smukkeste store træ og den østvendte terrasse. Her er oplagt at nyde morgensolens første stråler, imens man spejder ud over den lille sø, som ligger i forbindelse med gårdspladsen. Haven er omkranset af grønne træer, og her er masser af plads til både trampolin og liggestole. Samtidig er der ikke langt til den naturskønne Stallerup sø, hvor familien kan nyde de smukke omgivelser.

Selv om boligen befinder sig blandt marker og natur, er der ikke langt til hverken indkøb, byliv eller motorvej. På under 5 minutters kørsel finder du både skole med 200 elever samt idrætsaktiviteter, Kolding Storcenter og motorvejstilkørsel. Kolding centrum befinder sig ligeledes en kort køretur herfra. I Kolding kan du og familien shoppe løs i storcentret, spise på restaurant eller måske besøge Legeparken, hvor børnene kan sejle i cykelbåde om sommeren og skøjte på den frosne sø om vinteren.

Stubdrupvej 67 er en ideel bolig for dig, som nyder at have åbne vidder omkring dig men stadig gerne vil være tæt på indkøb og skole. Et skønt familiehus, hvor der er plads til både leg, afslapning og rig mulighed for dyrehold.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.