Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Ølgårdvej 14
6040 Egtved

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 2,3
Udbetaling -
Sagsnummer B7272
 • Boligareal
  268 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1920
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  2,3
 • Driftsbygninger
  200 m²

Smukt indrammet af flot natur og med fantastisk udsigt, finder du denne unikke ejendom.

En sjælden ejendom der skal opleves!

Denne ejendom er noget ud over det sædvanlige! Smukt indrammet af flot natur og med fantastisk udsigt, finder du denne unikke ejendom.

Med sine 268 boligkvadratmeter, som er opført i 1920 og efter overtagelsen er blevet løbende opdateret, og den står virkelig flot og velholdt. Ejendommen byder på fire værelser, køkken/alrum, en stue, tre badeværelser samt eksklusiv udhus med wellness-afdeling, hvor der findes Sauna, bad og disponibelt rum med udgang til poolen som er blevet renoveret i 2015.

Stueplanen er indrettet med en entre, bad, stort køkken/alrum på 57 kvm. hvor der er masser af plads til at familien kan samles.
Stuen er indrettet med et stort vinduesparti som giver et dejligt lysindfald, udover det er der en charmerende "Robert Jacobsen" brændeovn, som giver en hel speciel hygge til rummet, ydermere findes der et værelse, alrum, bad og bryggers. I direkte forbindelse med bryggers, findes der er et værksted på 49 kvm og en hal på 114 kvm, hvor der vil være mulighed for erhverv.

1. salen er indrettet som to adskilte afdelinger, hvor der i den ene afdeling, findes 2 værelser, som kan anvendes til hjemmeboende teenagere, logerende gæster mm. I den anden afdeling findes soveværelset med et lille walk in closet. Matriklen er på intet mindre end 22600 kvm. - og byder på en helt unik placering, hvor der findes 2 søer med karper og ørreder og en masse varieret natur, ydermere er der mulighed for hestehold.


Huset omkranses af stor, flot have. Her kan man sidde om dagen og aftenerne på terrassen, hvor udsigten henover poolen sammen med den flotte natur kan nydes i fulde drag. Haven giver frirum til alle, og der er plads til udfoldelse om så det er med leg, eller en gåtur i den nærliggende skov.

Ejendommen har en god placering selvom det er landligt, da den ligger 10 minutters kørsel til indkøb og skole endvidere stopper skolebussen udenfor døren hver morgen, og ikke langt til hverken Billund, Vejle eller Kolding.

Dette var kun et lille udpluk af hvad denne perle har at byde på, så snyd ikke dig selv for at opleve resten!

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter: