Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Lilballevej 161
6051 Almind

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 2,4
Udbetaling -
Sagsnummer LI161JA
 • Boligareal
  255 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/7
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1902
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  2,4
 • Driftsbygninger
  392 m²

Flot landejendom nær Kolding

Omgivet af åbne marker og bare 5 min. fra Kolding Storcenter ligger denne flotte landejendom, der er blevet opdateret og moderniseret ad flere omgange og fremstår helt up to date med tag fra 2016 samt vinduer og døre fra 2015/19.

Hovedhuset står ikke alene, for ejendommen byder også på en god stald med tag fra 1999 samt en stor lade med ny el-port. Til ejendommen hører desuden 2,4 hektar jord, hvilket øger mulighederne for dyrehold betydeligt.

Stueplan, der blev renoveret i 2015, byder på lys hall med trappeløb til førstesal og indgang til et dejligt, lyst og velindrettet spisekøkken med hvide elementer, egetræsbordplade og gulvvarme. Stuen ligger i forbindelse hermed og kan nemt indrettes med spiseafdeling med plads til gæster samt et hyggeligt sofaafsnit. På gulvet ligger praktisk vinylgulv, som er både børne- og dyrevenligt, og fra de sydvendte vinduer strømmer lyset ind, mens brændeovnen sørger for stemning og varme. Etagens to lyse værelser har sælger indrettet som kontor samt multirum til ungerne. Dertil flot bryggers med plads til vaskefaciliteter, pænt gæstetoilet, lyst badeværelse og teknikrum med træpillefyr fra 2015.

Førstesalen blev renoveret i 2019 og rummer opholdsstue med Troldtekt loft, fransk altan, fritlagte hanebånd samt fyrretræsplankegulv. Fra stuen er der adgang til to lyse børneværelser samt til forældreafdeling med værelse, walk-through closet og badeværelse med gulvvarme.

I stalden venter otte gode bokse og saddelrum, mens laden har endog god plads til alt fra træpiller til fyret, kævler til brændeovnen, et par trailere, den pladskrævende hobby og meget, meget mere.

Dertil stort værksted med ligeså stort luftrum ovenover.

Haven på omtrent 1.000 kvm. er anlagt i 2016 og peger mod syd. Her får I dejlige solskinsterrasser og plæne med plads til leg, der er tilmed et skønt legeområde til familiens yngste bla. med en ny trampolin. Grunden er omkranset af et dyrevenligt læhegn, så harer, hjorte og andre ”vilde” naboer kan komme og gå uhindret.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.