Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Havkrogen 9
6064 Jordrup

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 895.000
Areal ha 3,6
Udbetaling 45.000
Sagsnummer HA9HTH
 • Boligareal
  205 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/9
 • Byggeår
  1838
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  3,6
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  523 m²

Stor landejendom med plads til hele familien

Følg med indenfor i et hjem, hvor dagslyset strømmer ind til hver en krog. Hvor hele syv soveværelser giver rigeligt med rum til både børn og hobbyfornøjelser, og hvor du nu kan flytte ind, hvis du drømmer om den ideelle blanding mellem landlig idyl og kort vej til de større byer.

Boligen råder over 205 kvadratmeter fordelt på syv værelser, to imponerende stuer, et køkken, bryggers og badeværelse. Rummenes størrelse gør det nemt at udnytte pladsen på bedst mulig vis, og med sine charmerende trælofter og massevis af vinduer venter her en indbydende atmosfære. Fra stuen har du desuden adgang til den overdækkede terrasse, hvorfra du kan nyde udsigten til de omkringliggende arealer, selv når det trækker op til regn.

Tæt på skole, skovområder og Kolding centrum
Ejendommen ligger i udkanten af Jordrup. En hyggelig by, som tidligere er blevet kåret til årets landsby. Det er da heller ikke svært at forstå, for sin beskedne størrelse til trods byder Jordrup - og hele Fynslundområdet generelt - på massevis af liv og aktiviteter. Her kan du deltage i alt fra juletræsfest til familieidrætsdage, og de omkringliggende omgivelser har desuden alt, hvad du skal bruge i hverdagen. Efter kun 10 minutter på cykel kan børnene nå Fynslundskolen, men her er heller ikke langt til den nærmeste købmand. Takket være de landlige omgivelser venter her desuden mangeartede fritidsinteresser. I Fynslundhallen finder du de klassiske boldspil, men eftermiddagene kan også fordrives med ridning, spejder eller korsang.

Da byen omkranses af fire store skovområder, er her ligeledes oplagt at snøre støvlerne og gå lange ture i de grønne arealer. Herude glemmer du hurtigt, at du befinder dig tæt på både butiksliv og kulturelle oplevelser, men faktisk har du under en halv times kørsel til Kolding centrum. Flytter du ind på Havkrogen 9, får du derfor en hverdag i fredfyldte omgivelser tæt på storbyens mangeartede tilbud.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: