Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Stavnsbjergvej 7
6094 Hejls

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 1,2
Udbetaling -
Sagsnummer ST7AP
 • Boligareal
  181 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/6
 • Byggeår
  2013
 • Energimærke
  A2010
 • Grundstørrelse Ha
  1,2
 • Driftsbygninger
  117 m²

Nyere landejendom med mulighed for dyrehold

Med natur omkring sig og ikke en nabo i sigte ligger denne nyere landejendom, hvor muligheden for at holde heste eller andre husdyr er oplagt. Ca. 1300 m2 grund strækker sig om ejendommen med ideel plads til græssende køer eller egen hestefold. Det gamle stuehus står endnu, hvis mange gode m2 kan udnyttes til privat gildesal, værksted eller hestestald til dyrene.

Det flotte, nye stuehus er opført i sommeren 2013. Den vidunderlige have giver dig køkkenhave og solrige terrasser, som smyger sig i husets knækvinkel mod sydvest, med flagstangen som vajende midtpunkt i det grønne. Her er udsigten fantastisk og ugenert med frit skue mod Hejls Nor over det åbne landskab. Herfra er der blot 30 min. spadseretur til den dejlige badestrand.

Ejendommen fordeler sig over 181 m2 med gulvvarme overalt, jordvarme samt Genvex-anlæg. Du træder altså ind til lækker kvalitet med detaljerne på plads.

Et moderne bryggers tager imod dig med indbyggede skabe, vaskemaskine og tørretumbler samt plads til overtøj og sko, inden døren åbner til det lyse køkkenalrum med dobbelte glasdøre til terrassen. Det lækre køkken står stilrent og veludstyret. Et praktisk værelse lægger sig til, der pt. benyttes som viktualierum, hvor ekstra køkkenartikler og madvarer kan samles ét sted.
I køkkenalrummet kan familien mødes om det store spisebord med udsigt over haven, og efter maden slår dørene op til hjørnestuen, hvor lyset strømmer ind ad gulv-til-loft-vinduer, som lukker den uforstyrrede udsigt ind i hjemmet.
Hele fem store værelser i alt spreder sig i boligen; tre samlet i en afdeling for sig med et flot brusebadeværelse tilknyttet. Den oplagte forældresuite har sit eget attraktive walk-in-closet og privat adgang til familiens velværebadeværelse i samme stilsikre design som det første med både bruseniche og spabadekar.

Alt dette er kun 20 min. fra Kolding.
Velkommen!

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter: