Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Tamdrup Strandvej 6
6100 Haderslev

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 6.495.000
Areal ha 9,3
Udbetaling 325.000
Sagsnummer HA4097
 • Boligareal
  220 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/5
 • Byggeår
  1995
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  9,3
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  180 m²

Tamdrup Strandvej 6

Drømmer I om en rummelig og velholdt bolig omgivet af bølgende marker og udsøgt natur? En bolig med et gennemgående kvalitetsfokus, flotte arkitektoniske løsninger og en udsøgt detaljesans? Så er denne liebhaverejendom i Tamdrup lige noget for jer.

Her får I en ejendom på 220 kvadratmeter med 9,27 hektar jord og en enestående beliggenhed tæt på kysten, hvor I helt ekstraordinært får jord ned til badestrand ved Lillebælt. Boligen er opført i 1995 med en lys murstensfacade og et rødt tegltag. Den præsenterer sig usandsynligt flot med dannebrogsvinduer, kvist og søjler.

Indenfor mærker I en autentisk æstetik fra det øjeblik, I træder over dørtærsklen til den flotte hall, der har murstensvægge og gulvklinker. Fra hallen kommer I til køkken-alrummet, der viderefører de smukke klinker og det rustikke murstenslook, der her præsenteres på en halvvæg, som desuden har indbygget vinholder. Køkkenet rummer god arbejdsplads og har en charmerende stil med lyse fyldningslåger og integrerede elementer. Foruden et bryggers, et værelse og et badeværelse byder stueetagen på en stue, der ligger i forbindelse med en udestue - blot adskilt af store, franske skydedøre. Udestuen har et panoramavue over ejendommens juletræsplantage, der består af Normanns gran. På førstesalen finder I to værelser, et lækkert badeværelse med spakar og en vidunderlig vinkelstue med en terrasse, hvorfra I kan nyde områdets idylliske ro og den sublime udsigt over fjordens brusende hav.
I kan desuden glæde jer over et skønt udemiljø med to terrasser og en stor dobbeltgarage, hvorover der som ekstra bonus er et pool-rum med bar. Fra adressen har I mindre end halvanden kilometer til kysten, og I kan cykle til Øsby og handle på tolv minutter. Her finder I desuden daginstitution og fodboldbane, og skal I videre ud i verden kan I køre til motorvejen på under en halv time.

Ring for en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Indlæser...