Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Bodum Bygade 2A
Bodum
6200 Aabenraa

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 7.650.000
Areal ha 38,9
Udbetaling 385.000
Sagsnummer 7410
 • Boligareal
  477 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  3/9
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1831
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  38,9
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  786 m²

Smuk landsted med mulighed for hestehold og gode jagtforhold

Går du efter idylliske omgivelser og den gennemførte bolig, hvor ingen detaljer er tilfældige?

Dette smukke landsted i Bodum med mulighed for hestehold og gode jagtforhold, er en ejendom i særklasse med utroligt mange muligheder i sig.
Hvis du har øje for de designmæssige genistreger og kan sætte pris på at være den stolte ejer af næsten 39 hektar liebhaverjord , så har du fundet din drømmebolig.

Indvendig gennemgik de 200-årige bygninger en totalrenovering i 2009, således at alt på de 400 kvadratmeter fremstår indbydende og nyt.

Du træder ind i en flot, åben hall med adgang til bryggers og stort gæstetoilet samt et herligt køkken-alrum, hvor familien naturligt samles på grund af det skønne lysindfald og den hyggelige stemning. Du omgiver dig med udsøgte faciliteter, så slå kogebogen op på granitbordpladen og benyt dig af Liebherr-køleskabet, viktualierummet og dampovnen til dine gastronomiske udfoldelser. Dobbeltdørene fra alrummet åbner til en dejlig stue med integreret brændeovn og brændestabel, plankegulve og kig til de originale loftsbjælker. Stuen har ydermere adgang til et værelse. Tilbage i hallen er der adgang til 1. salen, hvor du finder hele 5 værelser samt endnu et dejligt opholdsrum/stue med loft til kip, hvor børnene kan lege, se fjernsyn eller skrive skoleopgaver.
I tilknytning til 3 af værelserne er der et lækkert badeværelse, ligesom der er forberedt til endnu et stort lækkert badeværelse ved soveværelset.
Fra gårdspladsen har du adgang til en stor dobbelt garage. Endvidere finder du fra gårdspladsen en særskilt lejlighed med værelse, egen stue, eget køkken og et badeværelse, som dermed åbner muligheden for f.eks. Bed & Breakfast eller hvor flere generationer kan bo sammen.
Den smukt renoverede længe har hvælvede lofter af flensborgsten og åbner for et væld af anvendelsesmuligheder, for eksempel erhverv/butik. Bygningerne har et samlet IHC-lyssystem, og så er der godt isoleret. Der er mulighed for dyre- og hestehold med vaskeplads, opvarmet saddelrum samt ældre hestestald med 7 store hestebokse. Udenfor finder du en godkendt ridebane med internationale mål på 20x60.

Du bliver ejer af nogle vidunderlige hektar med natur, som både byder på skov, sø og eng, og så må der drives jagt på råvildt og kronvildt, samt 7 ha juletræsplantage.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: