Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Bovrup Storegade 32
Bovrup
6200 Aabenraa

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 585.000
Areal ha 5,4
Udbetaling 30.000
Sagsnummer 8504
Gem Gemt
 • Boligareal
  186 m²
 • Kælderstr.
  9 m²
 • Stue/Vær
  2/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1840
 • Energimærke
  G
 • Grundstørrelse Ha
  5,4
 • Prishistorik
  -9,3%
 • Driftsbygninger
  1.010 m²

Håndværkertilbud med gode muligheder

Har du hænderne rigtig skruet på og drømmer om livet på landet med et stort og prægtigt stuehus, passende jordtilliggende til dyrehold og store driftsbygninger til familiens hobbyer, så kunne dette håndværkertilbud være noget for dig.

Ejendommen trænger til gennemgående renovering og må betegnes som et håndværkertilbud, hvor der evt. kan overvejes at nedrive bygninger og benytte den sjældne mulighed for at bygge drømmehuset med tilhørende 5,3 ha jord.

Ejendommen ligger i udkanten af Bovrup omgivet af 4,2 ha agerjord. Derudover er der 3 små skovparceller beliggende indenfor en 1-2 km fra ejendommen, dermed alt i alt 5,3 ha.

Selve ejendommen består af et stort stuehus, samt ialt 1.010 m2 driftsbygninger, heraf en fin brugbar ladebygning.

Stuehuset har et bebygget areal på 161 m2 + 25 m2 tagetage, hvoraf en del ses udnyttet uden at være registreret hertil i BBR. Stuehuset fremstår med pudset/malet facade og cementtagstenstag fra midt 80'erne.

Ejendommen er beliggende i område med købmand og børnehave. Endvidere er der sikker adgang til skolen, som ligger 2,5 km derfra i Varnæs by. Området er kendt for et meget rigt foreningsliv, hvoraf der blandt andet kan nævnes Idrætsforeningen VBIF og Højskoleforenignen. Indenfor 5 km er der adgang til lækker sandstrand ved Varnæsvig

Aabenraa kommune er i gang med at afklare spildevandsforholdene på ejendommen, hvilket kan betyde krav om ændring af de nuværende forhold.

Køber bedes bemærke, at Nykredit/TotalKredit ikke yder 80% belåning af ejendomme med mere end 800 m2 driftsbygninger, når jordtilliggende er mellem 2-10 ha. Således skal nogle driftsbygninger nedrives eller finansiering søges via DLR Kredit, Realkredit Danmark, BRF Kredit eller Nordea Kredit - forhør nærmere.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.