Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Brunbjergvej 120
Løjt Kirkeby
6200 Aabenraa

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 6,7
Udbetaling -
Sagsnummer 8698
 • Boligareal
  187 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/5
 • Byggeår
  1995
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  6,7
 • Driftsbygninger
  1.129 m²

Mulighed for erhverv og hestehold

Du får en enestående udsigt over det kuperede sønderjyske landskab, hvis du bliver ejer af denne ejendom, som blandt andet byder på 6,7 hektar jord og en stor isoleret murstensbygning med hestefaciliteter og værksted. Stuehuset er flot vedligeholdt, så når det har fået en gang maling, kan du straks stille dine møbler på plads. Hele herligheden ligger i smukke landlige omgivelser og samtidig i gåafstand til Løjt Kirkeby, hvor der er skole, indkøb og idrætsfaciliteter.

Naturen strækker sig, så langt øjet rækker, og alt hvad man hører, er summende insekter og fugle, der kvidrer. Fasaner, råvildt, dåvildt, harer og ræve er blandt de mange dyrearter, der lever her – og da der ligger en sø på grunden er jordstykket også oplagt til jagtinteresserede.

Mulighederne er uanede med en ejendom som denne. Eksempelvis kan du etablere håndværkervirksomhed, en webshop med stort lager eller udleje pladsen til opmagasinering af campingvogne eller lignende. Samtidig kan du holde heste i stalden, som har syv hestebokse og mulighed for at udvide med tre mere. Rideturene kan foregå på ridebanen, som dog ligger på lejet jord hos naboen, men det er ikke noget problem, for aftalen kan forlænges, eller du kan vælge at flytte banen ind på egen grund. Udhuset er opført med betongulv og elektrisk port, og taget er renoveret flere steder.

Stuehuset passer perfekt til børnefamilien, og I får masser af plads til at indrette jer på. Huset byder nemlig på hele 187 m2, som er lyse og indretningsvenlige. De mange kvadratmeter er fordelt på ét plan, og indretningen er gennemtænkt med store, omfavnende opholdsrum med brændeovn samt velplacerede værelser og badeværelser. Alle døre og vinduer i stuehuset er udskiftet i 2016, og både bryggers og badeværelse har fået udskiftet inventar i 2018.

Med andre ord, en chance for at komme tæt på naturen og få dine drømme til at gå i opfyldelse: Velkommen til Brunbjergvej 120.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.