Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Haderslevvej 446
Løjt Kirkeby
6200 Aabenraa

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.495.000
Areal ha 4,8
Udbetaling 75.000
Sagsnummer 7823
 • Boligareal
  152 m²
 • Kælderstr.
  8 m²
 • Rum
  2/3
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1875
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  4,8
 • Prishistorik
  -9,1%
 • Driftsbygninger
  384 m²

Landejendom i naturskønne omgivelser

Nu kan du blive den næste ejer af denne landejendom, der ligger på en 5 hektar stor grund med juletræsplantage, egen sø samt marker med mulighed for hestehold. Her får du en lækker bolig med lyse og indbydende opholdsrum. Fra adressen er der tilmed kort vej til skole og indkøb.

Stuehuset fordeler sig på to plan. I stueplan ligger køkkenet i åben forbindelse med en stue, og her er der masser af muligheder for at indrette et hyggeligt spiseområde. Køkkenet er fra HTH, og der er rigelig plads til at være flere om madlavningen. Derudover rummer stueplan et værelse, et praktisk bryggers samt et stort badeværelse med dobbelt håndvask og bruseniche. På første sal er der et værelse med walk-in-closet og egen adgang til et badeværelse med spabad. Etagen rummer også en stor stue med brændeovn. Ønsker du et ekstra værelse, kan en del af stuen inddrages til formålet.

Stuehuset er omkranset af en sydvestvendt have samt en ugeneret gårdhave. Fra gårdhaven er der adgang til udhusene, hvoraf det ene er fuldisoleret med varme og blev opført i 2014. Her er det oplagt at indrette værksted, mens de andre udhuse giver masser af muligheder.

En grund på fem hektar giver dig masser af muligheder. To hektar er optaget af en juletræsplantage med nordmannsgraner. Sælger bortforpagter de 1,5 hektar jord med juletræer for kr. 3.000 årligt pr. hektar og jorden afleveres til køber i takt med, at det frigøres for juletræer, dog senest den 1.4.2020.

Med til ejendommen får du dog dine egne marker samt din egen sø. Grunden er velbesøgt af råvildt, og søen er vellidt af områdets ænder. Fra adressen er der fem minutters kørsel til Løjt Kirkeby, hvor der er skole og indkøbsmuligheder. Der er tilmed ved at blive anlagt en cykelsti til byen, så skolevejen bliver tryg.

Kom selv fordi og oplev denne landejendom og dens mange muligheder.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: