Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Købsaftale underskrevet

Hesselroj 8
Tråsbøl
6200 Aabenraa

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 4,6
Udbetaling -
Sagsnummer 8566
Gem Gemt
 • Boligareal
  173 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/6
 • Byggeår
  2008
 • Energimærke
  B
 • Grundstørrelse Ha
  4,6
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  195 m²

Skøn ejendom med frugtplantage nær Felsted

På en idyllisk adresse to kilometer øst for Felsted udbydes nu denne dejlige ejendom, der byder på frisk luft, åbne vidder samt rigeligt med udenomsplads. Ejendommen består af en 173 m2 etplansvilla, som blev opført i 2008, og hertil får I en stor, ældre lade samt en dobbelt integreret carport med redskabsrum. Grunden har et areal på hele 4,6 hektar, hvoraf omkring 3 hektar er bortforpagtet. Resten af jorden, der er ved ejendommen, er udlagt som park og fremstår flot og frodigt med gamle, høje træer herunder æble-, pæretræer, blommetræer, rododendronbuske og en sjælden vandgran samt et ginseng-træ. Mod sydvest er der anlagt en lækker terrasse, kan I sidde og nyde freden og den flotte udsigt.

Ejendommen ligger tilbagetrukket fra vejen med en allé lignende indkørsel. Her er der dømt natur for pengene. I får jævnligt besøg af rådyr, harer og fasaner. Er I interesserede i dyrehold, er der naturligvis også mulighed for det.

For enden af Hesselroj holder skolebussen. Der er i øvrigt sikker vej til skolen i Felsted, hvor der også er supermarked, lægehus, tandlæge og idrætshal. Herudover tager det kun omkring et kvarter at køre til Aabenraa.

Villaen fremstår pæn og velholdt med en optimal pladsudnyttelse samt gulvvarme overalt (opvarmningen sker via jordvarme). Foruden et forældresoveværelse med walk-in-closet og eget badeværelse får I yderligere tre værelser samt et ekstra badeværelse. Husets centrale rum er det flotte køkken-alrum, der har loft til kip, og herfra er der adgang til stuemiljøet, der har brændeovn. Kunne I tænke jer at vide mere? Så tøv ikke med at give os et kald allerede i dag.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.