Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Sønderborgvej 150
Felsted
6200 Aabenraa

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 2,1
Udbetaling -
Sagsnummer 8620
 • Boligareal
  213 m²
 • Kælderstr.
  7 m²
 • Stue/Vær
  2/6
 • Byggeår
  1920
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  2,1
 • Driftsbygninger
  503 m²

Brunhøj: spændende landejendom med stald og 2 hektar

Denne ejendom giver dig den perfekte mulighed for at udleve bonderøvsdrømmen. Den ligger omgivet af træer og ud til de tilhørende marker – og samtidig blot fem minutter fra skolegang og kage til kaffen. Ejendommen byder på masser af muligheder med et charmerende stuehus, en god staldbygning med 3 hestebokse samt godt 2 hektar jord. Hele herligheden ligger blot få hundrede meter fra Felsted og omkring 15-25 min kørsel fra Aabenraa, Sønderborg og Graasten.

Der er tale om en solgul trelænget gård fra 1920 med sprossede vinduer og smukt valmtag. Navnet Brunhøj fik ejendommen, da den i sin tid blev slået sammen af 4 gårde og flyttet ud til den brune høj.

Når man træder indenfor, mærker man straks kærligheden til hårdværket i de mange små finesser, som er indarbejdet rundt omkring. Det er også netop derfor, at de nuværende ejere har gjort meget ud af at bevare mange af de fine detaljer som de originale gulve, de flotte døre samt den imponerende kakkelovn.

Samtidig er stuehuset blevet moderniseret løbende, så resultatet er en velafvejet blanding af moderne komfort og historisk charme. Rummene har eksempelvis fået ny strømføring i væggene, og der er lavet lofter og høvlet gulve. For cirka 10 år siden blev der installeret et ekstra køkken, så der er i realiteten to boligenheder i ejendommen, hvoraf den ene har været brugt til udlejning.

Grunden byder på hestefolde samt en stor køkkenhave med frugttræer og -buske, nøddetræer samt asparges- og krydderurtebed. Herudover er der lavet rævesikret hønsegård og bigård med gode læforhold. Resten er "dyrket" efter vild-med-vilje-ideen, hvilket fremmer biodiversiteten.

Kort sagt et dejligt sted med højt til loftet og heste i baghaven – og da stuehuset og stalden hænger sammen, kan du morgenfodre i nattøj. Lyder det som et liv for dig? – bestil en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.