Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Søndermarksvej 36
Varnæs
6200 Aabenraa

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 795.000
Areal ha 2,9
Udbetaling 40.000
Sagsnummer 7209
Gem Gemt
 • Boligareal
  196 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1876
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  2,9
 • Prishistorik
  -11,2%
 • Driftsbygninger
  1.233 m²

Håndværkertilbud med gode muligheder

Har du hænderne rigtig skruet på og drømmer om livet på landet med et stort og prægtigt stuehus, passende jordtilliggende til dyrehold og store driftsbygninger til familiens hobbyer, så kunne dette håndværkertilbud være noget for dig.

Ejendommen ligger virkelig naturskønt og ugeneret for enden af en lang markvej omgivet af de medfølgende 2,8 ha jord. Selve ejendommen består af et stort og arkitektonisk flot stuehus, samt ialt 1.233 m2 driftsbygninger, hvoraf flere af driftsbygningerne er nedrivningsmodne.

Ejendommen trænger generelt til gennemgående renovering og må betegnes som et håndværkertilbud.

Stuehuset har et bebygget areal på 197 m2 + 134 m2 tagetage, hvoraf en del ses udnyttet uden at være registreret hertil i BBR. Stuehuset fremstår med pudset/malet facade og cementtagstenstag fra midt 80'erne.

Opvarmning via kombifyr årg 2007.

Søndermarksvej går hele vejen til Varnæs og således er der sikker adgang til skole og legekammerater m.v. i området.

Varnæs og Bovrup har i alt 938 indbyggere. De to nabobyer deles om børnepasning, skole og idræt, idet de to byer praktisk talt hænger sammen og er forbundet via sikker stiforbindelse – kaldet ”navlestrengen” mellem børnehaven i Bovrup og Skolen i Varnæs. Byerne er omgivet af en fantastisk natur med kuperet landskab og standene ved Varnæsvig og Naldtang. Via færgen Bitten Clausen er er der kun 12 km til Danfoss i Nordborg. Der er skole til 6. klasse, SFO og børnehave, samt private dagplejere.

Der foreligger krav om forbedring af ejendommens afløbsforhold senest 18.11 2018.

Køber bedes bemærke, at Nykredit/TotalKredit ikke yder 80% belåning af ejendomme med mere end 800 m2 driftsbygninger, når jordtilliggende er mellem 2-10 ha. Således skal nogle driftsbygninger nedrives eller finansiering søges via DLR Kredit, Realkredit Danmark, BRF Kredit eller Nordea Kredit - forhør nærmere.

Efter ønske fra ejer fremvises ejendommen kun til kunder som forinden har besigtiget ejendommen udvendigt. Forhør nærmere.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.