Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Varnæsvej 610
Gl. Skovbøl
6200 Aabenraa

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.950.000
Areal ha 5,7
Udbetaling 100.000
Sagsnummer 6971
 • Boligareal
  192 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1895
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  5,7
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  220 m²

Stor landejendom i Varnæs - mulighed for dyrehold og hobbys

Denne idylliske landejendom er omgivet af den smukke sydjyske natur, og udover en charmerende bolig på 192 m2 kan I se frem til en stor staldbygning med værksted og hestebokse (forskellige i størrelse). Dertil kommer en stort carport og en friluftsstald, og det hele ligger på en knap seks hektar stor grund.

Beliggenheden er fantastisk. Ejendommen omkranses afåbne marker, og fra grunden vil I bemærke områdets rige dyreliv, som eksempelvis tæller hjorte og rovfugle. 200 meter fra adressen kan I gå eller ride igennem Vesterskov og ned til stranden ved Aabenraa Fjord og derfra fortsætte ud ad kilometerlange strækninger over strand og marker.

Ved selvsamme strand mødes beboerne i Varnæs ind imellem til sociale arrangementer, og I kan i det hele taget glæde jer til at blive en del af et imødekommende, hjælpsomt og aktivt landsbysamfund. Ejendommen ligger små to kilometer fra Varnæs bymidte, hvor I finder skolen, og inden for fem minutters kørsel ligger supermarked og daginstitution. Dertil kører Aabenraa/Sønderborg bussen få skridt fra huset, og i nærheden ligger i øvrigt et nyopført ridehus med mulighed for halkort.

Ejendommen er tolænget med bolig i den længste længe og stalden i den anden. Huset fremstår charmerende med rødpudset facade, hvide sprossevinduer og mørkt tegltag med kviste.

Boligarealet, som fordeler sig på stueplan og førstesal, er løbende vedligeholdt og fremstår indbydende med gennemgående hvidt inventar. Udover en lys vinkelstue med brændeovn, tæller stueplanet et rummeligt køkken, et gæstetoilet og et bryggers samt et flot badeværelse. Dertil kommer et dejligt soveværelse med skabsvæg, og på førstesalen leder en fordelingsgang jer til yderligere tre store soveværelser.

Staldens 268 m2 inkluderer et høloft og fire hestebokse, men I kan også indrette den til andre hobbies. Friluftsstalden udenfor giver endvidere mulighed for tre hestebokse.

Kort sagt en stor og skøn ejendom i Varnæs med mange muligheder.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

)