Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Åbent hus
21. september lørdag Kl. 9:30 - 16:30  
lørdag d. 21. september Kl. 9:30 - 16:30
Åbent hus lørdag d. 21. sep. kl. 9:30 - 16:30
Åbent hus
22. september søndag Kl. 9:30 - 16:30  
søndag d. 22. september Kl. 9:30 - 16:30
Åbent hus søndag d. 22. sep. kl. 9:30 - 16:30

Årslev Skovvej 6
Årslev
6230 Rødekro

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.795.000
Areal ha 4,1
Udbetaling 189.999
Sagsnummer 7587
 • Boligareal
  149 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1960
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  4,1
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  248 m²

Pragtfuld hesteejendom nær Aabenraa

Er I en hesteglad familie, som holder af natursmukke omgivelser og ikke vil bo alt for langt fra byen, så er denne hesteejendom nær Aabenraa sandsynligvis noget for jer. Matriklen er placeret lige op og ned af Årslev Skov og der er god mulighed for jagt. Skolebørnene får cirka 10 minutter på cykel til Kongehøjskolen. I har omtrent samme afstand til indkøbsmuligheder og daginstitutioner. Derudover er der heller ikke langt til kysten.

Hele grunden breder sig over 4,1 ha. Udover et flot stuehus venter der jer en hestestald med syv bokse og et saddel- og foderrum. Derudover er der et stort, overdækket areal i forbindelse med stalden til opbevaring af hø, maskiner og meget andet. Hestene får masser af plads at bolte sig på med de i alt otte folde fordelt omkring ejendommen. Stuehuset er løbende istandsat med blandt andet en tilbygning, nyt fyr og varmeanlæg samt træpilleovn. I stueplan er der gulvvarme over alt, med undtagelse af værelserne i tilbygningen.

Stuehusets m2 fordeler sig over et rummeligt stueplan og en førstesal med to værelser, hvoraf det ene har indbygget skabsvæg. I stueplan finder I yderligere to værelser og et badeværelse med håndklædetørrer, badekar og bruser. Køkken-alrummet er i åben forbindelse med stuen, og i køkkenet er der god opbevaringsplads i de mange skabe og skuffer. Måltiderne nydes omkring spisebordet i alrummet med den unikke udsigt til den skønne natur man lige er midt i.

Fra alrummet forstætter I videre ud i bryggerset med vaskefaciliteter, der også fungerer som gennemgang til fyrrummet og tre disponible rum. Via fyrrummet finder I også garagen.

Omkring huset er der flere skønne fliseterrasser placeret, så I kan nyde solen fra morgen til aften. Derudover får I en grøn have med anlagte blomsterbede, bålplads og gyngestativ.

Kontakt Nybolig og lad os arrangere en fremvisning, så I selv kan opleve denne pragtfulde ejendom, der emmer af sjæl og charme.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: