Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Hellevadvej 51
Mjøls
6230 Rødekro

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 4.950.000
Areal ha 7,0
Udbetaling 250.000
Sagsnummer 8429
Gem Gemt
 • Boligareal
  161 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/4
 • Byggeår
  1860
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  7,0
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  4.864 m²

Stor rideskole med charmerende stuehus

Det er sjældent, at der er mulighed for at overtage en så imponerende hesteejendom, som den der nu kan blive jeres her blot fire kilometer vest for Rødekro. Beliggenheden giver jer tilmed det bedste fra både land og by, for mens I på hjemmeadressen kan nyde den friske landluft og den flotte udsigt over åbne marker, kan cykelturen til den lokale skole, børnehave, togstation samt gode indkøbsmuligheder og fritidsaktiviteter i Rødekro klares på under et kvarter.

Der er gode busforbindelser lige til døren, og I får ligeledes let adgang til motorvejsnettet, der kan føre jer til eksempelvis Flensborg, Sønderborg eller Kolding inden for en halv time i bil. Endnu en fordel ved beliggenheden er nemlig nærheden til hovedvejen, hvilket også giver hestene mulighed for at blive fortrolige med såvel køretøjer som mange forskellige lyde.

Nærområdet byder på rigtig fine rammer for gode skridtture, og på selve adressen er der alt, hvad hjertet begærer, når det gælder rideskolefaciliteter. Foruden store folde og gode hestebokse får I blandt meget andet både en 20x60 og en 20x40 ridehal, to udendørs ridebaner på 20x60, en multibane på 46x65 samt en springbane med vandgrav på cirka 120x120. Dertil kommer en stor hal til opbevaring og en stald til fire heste tæt ved stuehuset.

Stuehuset skal især fremhæves for sin charme, som til fulde matcher idyllen i de landlige omgivelser. Den gode udnyttelse af de 161 lyse kvadratmeter er også et plus ved boligen, for her venter virkelig fine ramme om såvel privatlivet som den fælles hygge for hele familien.

Hjemmets praktiske og funktionelle træk er der bestemt også sørget for. Fra boligens rummelige bryggersafdeling er der eksempelvis direkte adgang til såvel ejendommens dobbeltgarage som et stort værksted. Fra køkken-alrummet og den ene af husets to opholdsstuer kan I til gengæld træde direkte ud på et solrigt og ugeneret terrassemiljø, som ligger lige i husets vinkel.

Kontakt os og få mange flere detaljer.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.