Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Ryttergabsvej 50
Fårhus
6330 Padborg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 4.495.000
Areal ha 3,9
Udbetaling 225.000
Sagsnummer 19581
Gem Gemt
 • Boligareal
  297 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  3/9
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1931
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  3,9
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  444 m²

Smukt beliggende hesteejendom med flot stuehus og ca.4 ha. jord

Med ejendommen beliggende på en knapt 4 hektar stor grund direkte ind til Frøslev Plantage, har I alle de naturoplevelser, I overhovedet kunne ønske, og samtidig har I dejligt kort til motorvejen, som I når på bare fem minutter. I kommer til at bo i en aktiv landsby med traditionelle dyder som byfest mv.

Det er naturligvis oplagt at have hestehold her og I kan da også gå direkte og tørskoet fra boligen og ud i stalden og se til dem. Men beliggenheden vil også tiltale jer med hunde, jer der elsker at vandre, løbe eller køre mountainbike – eller løbe langrend om vinteren.

Ejendommen er perfekt til den pladskrævende familie, jer der gerne vil drive erhverv hjemmefra eller til jer, der gerne vil bo et par generationer side om side. Boligen i to plan har et stueplan bestående af entré/hall, gæstetoilet, et meget stort og virkelig flot køkken/alrum og spisestue. Herudover yderligere en stue eller kontor, soveværelse, stor stue, to badeværelser, entré og køkken. Førstesalen har et meget stort soveværelse, et åbent opholdsrum og endnu et stort værelse.

Ejendommen fremtræder klassisk, præsentabel og i rigtig flot stand og er løbende blevet moderniseret og vedligeholdt. Bl.a. kan fremhæves det kun tre år gamle tag i glaserede teglsten. vinduer mv. Tilbygninger er ligeledes rigtigt flotte og rummer en masse forskellige anvendelsesmuligheder. Haven er stor, meget let vedligeholdt og består primært af græs, frugttræer og stolte, gamle graner og flotte birketræer.

En ejendom og omgivelser der skal opleves!

- Smukke naturomgivelser
- Fin til to generationer
- Perfekt til hestehold
- Flot renoveret stuehus

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.