Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Skyttehusvej 12
Kragelund
6330 Padborg

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 2.099.000
Areal ha 2,6
Udbetaling 105.000
Sagsnummer 00921
Gem Gemt
 • Boligareal
  233 m²
 • Kælderstr.
  10 m²
 • Stue/Vær
  2/7
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1914
 • Energimærke
  F
 • Grundstørrelse Ha
  2,6
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  1.962 m²

Stor og velholdt landejendom tæt ved grænsen

Kig lige en gang på denne beliggenhed! Er I til lys, luft og privatliv så bliver det ikke meget bedre end her. Samtidig er I få hundrede meter fra grænsen og derudover med nem adgang til både skole og indkøb, og så får I rigtigt mange muligheder med denne ejendom.

Selvfølgelig kan I drive landbrug – her har senest været kvægdrift – og de virkeligt gode og velholdte tilbygninger og stalde er lige til at genoptage driften i. Derudover er de knapt 3 hektar jord også særdeles velegnede til hestehold, og den ene stald vil relativt let kunne omdannes til ridehal med de rigtige mål.
Til ejendommen hører et stuehus i usædvanlig flot stil, som samtidig er rigtigt godt vedligeholdt. Alt, lige fra det sortglasserede tegltag til de flotte detaljer på facaden, vidner om en unik og indbydende bolig, som desuden har en god loftshøjde i de store og lyse rum.

Her får I to plan med et stueplan indeholdende entré/hall, to stuer en suite, køkken/alrum med tilhørende spisestue samt to store værelser. Endelig er her baggang, et godt stort bryggers, et badeværelse samt et praktisk disponibelt rum, som er velegnet til rummeligt viktualierum.
På førstesalen kommer I op til yderligere tre gode værelser og et stort badeværelse. Boligen fremstår generelt i god og velholdt stand og der er løbende foretaget flere forbedringer. Bl.a. er alle vinduer udskiftede til vedligeholdelsesfrie plastvinduer og så er der etableret et jordvarmanlæg i 2011.

Der er kun ca. 10 minutter til skolen og da skolebussen kører lige forbi ejendommen, er det nemt at få børnene af sted om morgenen. Samme afstand har I til indkøbsmuligheder, idrætsfaciliteter og togstationen, hvorfra der er gode forbindelser til hele landet, foruden selvfølgelig Flensborg, Hamborg m.m.

Med sin skønne beliggenhed, rummelige bolig og rigtigt gode tilbygninger er dette en virkelig attraktiv ejendom.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.