Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Bølåvej 6
Bølå
6360 Tinglev

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.195.000
Areal ha 2,0
Udbetaling 60.000
Sagsnummer 12581
Gem Gemt
 • Boligareal
  128 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  1/5
 • Byggeår
  1968
 • Energimærke
  G
 • Grundstørrelse Ha
  2,0
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  804 m²

Landligt beliggende hobbyejendom indrettet med hestebokse og ridebane

Her sælges hobbyejendom med 2 ha jord direkte ved ejendommen, beliggende ca. 10 km syd for Tinglev. Ejendommen er opført i røde sten og består af et stuehus, en stald med 5 hestebokse og dybstrøelse til kvæg, fyrrum med træpillefyr og opvarmet sadelrum samt en stor lade/ maskinhus med delvis fast bund, værksted og carport med plads til 2 biler.

Beboelsen indeholder et fint, nyere bryggers med gulvvarme. Herfra er der er adgang til 3 nyrenoverede børneværelser, hvoraf det ene er med gulvvarme. Endvidere er der adgang til et~ lyst badeværelse med badekar, lille viktualierum samt køkken. Køkkenet har en stor, god spiseplads og ældre, pænt malet skabsinventar samt gulvvarme. Fra køkkenet er der adgang til et nyrenoveret soveværelse med laminatgulv og gulvvarme. Fra køkkenett er der ligeledes adgang til en stor stue/spisestue med fransk dør og mørkt laminatgulv.

Fra stalden direkte adgang til maskinhuset, der er opført i delvis stålbuer med stålsider og eternittag og har delvis fast gulv og god plads til f.eks mindre maskinpark.

På ejendommen er der etableret ridebane 20x40m med lys, samt markvandingsanlæg. Der er to store haver hhv. foran og bagved huset, hvor der er en mindre frugtplantage samt mindre juletræsplantage. Ved huset er der anlagt en større terrasse med belægningssten. Indkørslen til ejendommen er grusbelagt.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.