Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Knagsledvej 7
Tørning
6500 Vojens

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.195.000
Areal ha 2,3
Udbetaling 60.000
Sagsnummer 215
 • Boligareal
  160 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  2/7
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1840
 • Grundstørrelse Ha
  2,3
 • Prishistorik
  -11,2%
 • Driftsbygninger
  746 m²

Slægtsgård til salg: Ejendom med staldbygninger og idyllisk beliggenhed vest for Pamhule Skov

Denne landejendom har været i den samme families eje igennem tre generationer, og nu kan du blive den næste ejer! Ejendommen er beliggende i et naturskønt område med åbne marker og store skovarealer. Her får du et stuehus på 160 kvadratmeter og en grund på 2,26 hektar med staldbygninger og en lade. Hvis du og din familie drømmer om et liv på landet, så læs med her!

Her får I gode rammer omkring et harmonisk familieliv. I kan have hunde og katte, holde høns, dyrke jeres egne grøntsager og indrette heste-eller fårefold. Desuden er de nærmeste naboer alle børnefamilier, og der er en rigtig god skole i Hammelev. Inden for nogle kilometers afstand kan I fiske ved Tørning Mølle, se på råvildt i Dyrehaven ved Haderslev og gå ture i de store skove. Selvom I får masser af landidyl, har I dog kun 7 minutter i bil til motorvejen og I kan være i Vojens på 10 minutter og i Haderslev på under 20 minutter.

Stuehuset er rummeligt og godt indrettet med opholdsrum i stueetagen og tre soveværelser samt et badeværelse på førstesalen.

I stueplan er der et godt køkken-alrum med god plads til et stort spisebord. Her kan ungerne lave deres lektier, og dagens begivenheder kan blive vendt, alt imens du brygger kaffe, slår boller op eller begynder på aftenmaden.

Der er to stuer, som begge er lyse med vinduer vender mod den sydvendte gårdsplads. Her får du masser af indretningsmuligheder, og du kan både få dig en pæn spisestue og en stor daglig stue med bløde sofaer og gode hyggekroge.

Med til huset følger en kæmpe have og en stor naturgrund med mange nåletræer. I haven er der en dejlig stor fliseterrasse, hvor du kan dække op til den store sommerfest. Haven får lov at vokse naturligt, så du behøver ikke at bekymre dig om ret meget andet en græsplænen.

Staldene bliver på nuværende tidspunkt lejet ud til opbevaring, men anvendelsesmulighederne er mange, og vælger du at få dem isoleret er det kun fantasien, der sætter grænser for hvad de kan udnyttes til.

Alt i alt får du her en unik mulighed for at erhverve dig en slægtsgård i naturskønne omgivelser.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: