Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Skovbyvej 12
Skovby
6500 Vojens

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.395.000
Areal ha 0,7
Udbetaling 70.000
Sagsnummer 407
 • Boligareal
  140 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/5
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1935
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  0,7
 • Prishistorik
  +3,3%
 • Driftsbygninger
  248 m²

Nedlagt landbrug med pendlervenlig beliggenhed nær Vedsted

I naturskønne omgivelser mellem Haderslev og Aabenraa, blandt marker, søer og svale skovområder, ligger dette nedlagte landbrug. Ejendommen henvender sig til jer, der ønsker at forfølge drømmen om den landlige idyl og måske har lyst til at holde dyr på hobbyplan, men som samtidig ikke ønsker at gå på kompromis med hverken beliggenhed eller stand. Her får I nemlig ikke bare 7.378 m2 jord, men også en moderniseret og utrolig velrenoveret bolig med en attraktiv og særdeles pendlervenlig beliggenhed nær Vedsted.

Ejendommen er opført i 1935, og den fremstår i dag ikke bare velholdt, men fuldstændig indflytningsklar. Stuehuset er gennemgribende renoveret i perioden fra 2006 til 2008, og det fik nye vinduer i 2008 og lagt nyt tag i 2010. Derudover får I to gode udhuse i form af en staldbygning på 147 m2, som I kan bruge til eksempelvis opstaldning af heste, samt et maskinhus fra 2013 på 160 m2. Ejendommen har både pillefyr og fastbrændselsfyr, så I er desuden sikret en ganske fornuftig varmeøkonomi.

Selve boligen tæller 140 m2 og er udført i ét plan med gulvvarme overalt. Den byder på tre veldimensionerede værelser, og I får endvidere et flot køkken-alrum fra 2008, hvor husstandens kok har gode betingelser, hvad end der skal smøres madpakker eller fremtrylles mesterværker fra det rustikke, franske landkøkken. I åben forbindelse hertil ligger en stor dobbeltstue, hvor der kan indrettes sofaområde og spiseafdeling, og her er desuden et naturligt lysindfald fra de flotte, sydvendte sprossevinduer.

I får et godt bryggers med plads til vaskefaciliteter, og I 2007 blev der lavet helt nyt badeværelse med bruseniche og en flot granitbordplade. Her er også et spabadekar, som er perfekt at slappe af i efter en lang uge.

Med en stor grund følger en stor have med lækre udemiljøer. Haven er veletableret og anlagt med plæne, frugttæer og farverig rododendron. Her er flere terrasser med mulighed for sol hele dagen, og her er desuden masser af muligheder for at anlægge køkkenhave til jer selv eller som et lille hobbybrug.

Selvom I kommer til at bo i flotte omgivelser med frisk luft og højt til himlen, er det ikke ensbetydende med en svært tilgængelig adresse - tværtimod. Her har I nemlig en privilegeret beliggenhed med nem adgang til E45, som bringer jer hurtigt til Haderslev og Aabenraa, og som desuden giver overkommelig køretid til både Kolding og Sønderborg.

Kontakt os for en fremvisning.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter: