Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Sønderskovvej 1
6500 Vojens

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 6,6
Udbetaling -
Sagsnummer HA4083
 • Boligareal
  140 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Rum
  1/5
 • Byggeår
  1777
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  6,6
 • Driftsbygninger
  190 m²

Landejendom lige udenfor Hammelev

Omgivet af et stort græsareal og åbne marker finder du denne ejendom på Sønderskovvej 1 - lige udenfor landsbyen Hammelev tæt på den smukke natur ved Christiansdal, Tørning Mølle og Pamhule Skov. Her er kort afstand til E45 og Haderslev, hvor skoler, børnehaver, idrætsfaciliteter og indkøb får hverdagen til at glide lettere for enhver travl familie. Selve ejendommen har et samlet grundareal på 6,5 hektar jord, hvoraf de 1,9 ha ligger rundt om ejendommen, og er perfekt til mindre dyrehold. Her er altså rig mulighed for at få fingre i et sted, hvor drømme kan udleves, og hvor kun fantasien sætter grænser.

Ejendommen er opført i 1777 med pudset facade, ældre trævinduer og eternittag. Ejendommen består af stuehus med garage samt mindre stålhal med værksted og overdækning til maskiner. I garagen står træpillefyret. I værksted og hal, er der mulighed for at indrette fx bilværksted eller bokse til dyrehold. Er drømmen heste, ligger Hammelev Rideskole ganske få hundrede meter fra ejendommen.

Stuehuset er indrettet med funktionelt bryggers med god plads til vaskemaskine og tørretumbler, her er et ældre oliefyr placeret, stort badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Spisekøkken med lille spiseplads renoveret i 2005-2006. Vinkelstue med plads til spiseafdeling og dagligstue, entré, to børneværelser og soveværelse. Tageetagen er ikke udnyttet. Stuehuset er løbende renoveret og vedligeholdt, så det fremstår lyst og venligt.

Ejendommen er tilsluttet offentlig vandforsyning og septiktank.

Så drømmer du om et hobbylandbrug tæt på by og natur, så bestil en fremvisning på tlf. 7452 1021.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Indlæser...