Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Birkvej 12
Vester Lindet
6510 Gram

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 1.295.000
Areal ha 4,3
Udbetaling 65.000
Sagsnummer 10400
Gem Gemt
 • Boligareal
  148 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/6
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1877
 • Energimærke
  G
 • Grundstørrelse Ha
  4,3
 • Prishistorik
  0%
 • Driftsbygninger
  760 m²

Hundepension m/4,2 ha. jordtilliggende

Ejendommen anvendes til hundepension, og har mange faste kunder over en længere årrække, med en god stabil indtægt til følge. Herudover er der flere fenner i umiddelbart sammenhæng med bygningerne, hvor der er mulighed for at have heste eller andre dyr på græs.

Ældre bolig, opført i 1877, med pudset/malet mur, skifertag og plastvinduer. I forhold til husets alder er der en rigtig fornuftig loftshøjde. Boligen er ikke renoveret, men hyggelig og velindrettet. Ud over boligen er der 2 garager + garagebygning med 2 garager, lade, hestestald med 7 bokse, hundepension med 14 bokse, samt værksted/fyrrum med pillefyr.

Boligen er indrettet med stor entre/bryggers med klinker med gulvvarme og med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Ældre badeværelse med bruseniche og gulvvarme- her er plads til evt. større badeværelse, ved at udvide ud i depotrum. Stort værelse/kontor samt kammer, begge med gulvvarme. Køkken med spiseplads. 2 hyggelige stuer, den ene med udgang til terrasse. Stort soveværelse. Tidligere entre med trappe til 1. sal, hvor yderdøren pt. er afblændet. På 1. sal er der værelse, men med god mulighed for yderligere udnyttelse.

Ud over mulighed for indtægt fra hundepensionen, er der mulighed for yderligere indtægt ved udlejning af hestebokse, ligesom der er betalingsrettigheder på ca. 3,5 ha.

Beliggende i rolige omgivelser, ved mindre landevej, og lidt tilbagetrukket fra vejen.

En ældre ejendom, med masser af hygge og mange muligheder. Ring 7484 1444 og aftal tid til fremvisninger, så I ved selvsyn kan se alle mulighederne.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.