Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Vester Lindetvej 16
Vester Lindet
6510 Gram

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 2,1
Udbetaling -
Sagsnummer 10160
 • Boligareal
  180 m²
 • Kælderstr.
  6 m²
 • Rum
  2/7
 • Plan
  3 plan
 • Byggeår
  1922
 • Energimærke
  E
 • Grundstørrelse Ha
  2,1
 • Driftsbygninger
  497 m²

Lækker hobbyejendom med god værksted

Drømmer du om en hobbyejendom med plads til familien og med stor garage/værksted og staldareal, beliggende centralt udenfor byerne med plads til de store drømme, så se med her.

Med 180 m² boligareal fordelt således. En stueetage indrettet med en stor åben stue med udgang til terrasse og med 3 store værelser, er der rig mulighed for at have plads til familien, eller med mulighed for eget kontor. Køkkenet er i nyere stand, og indrettet med spisekammer hvori der er plads til køleskab og opbevaring af diverse køkkenelementer. Et stort bryggers, med plads til vaskemaskine og tørretumbler, og med trappe op til den uudnyttede 1. sal, hvor der er mulighed for yderligere boligareal. Boligen er indrettet med et stort og moderne badeværelse. En stor og rummelig garage/værksted, med plads til familiens biler, men også med plads til at afholde større arrangementer, da der er placeret en mindre bar i hjørnet.

Dejlig stor og lukket have, som dækker over både for- og baghave. I baghaven er der en større afskærmet terrasse, som der er adgang til direkte fra stuen. På terrassen er der et drivhus, som er indrettet som udestue med plads til overnatning og hygge. Med masser af udendørs areal, kan hele familien samles. I staldbygning, er der mulighed for dyr på ejendommen. Så hvis man er en familie, der ønsker plads til dyrehold, så har du her muligheden for at få drømmeboligen. Endvidere større udhus med åbne sider som har et areal på 227 m². Udhuset er oprindeligt opstillet med henblik på fjerkræ. Hallen har indbyggede bure.

Ejendommen er centralt beliggende, da man indenfor 30-45 minutter kan komme til de nærliggende byer. Og med 5 km til Gram, kan man indenfor kort tid få klaret sine dagligvareindkøb. Og med busruter der går ind til de nærliggende byer, så er transport ikke et problem.

Beliggende lidt tilbagetrukket, og ud til en mindre trafikeret vej, hvor børn kan færdes uden bekymringer. Man bliver en del af et socialt stærkt sammenhold, som værner om det lokale samfund. Så hvis du ønsker et liv på landet, men med kort afstand ind til de større byer, så har vi den perfekte bolig til din familie.

Læs mere om ejendommen Luk

Mægler

Erna Toft Christensen

Nybolig Rødding
Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Valuar
Vurderingskonsulent for Totalkredit
KøberRådgiver m/Tryghedsmærke
  vcard

Ring til Erna Toft

7484 1444

2366 8044

Eller send en besked

For- og efternavn*
*
E-mail*
*
Telefon*
*
Skriv besked
Denne side anvender reCAPTHA som er beskyttet af Googles Privat Politik og Servicevilkår.
Besøg mæglerforretningen og se hvad de ellers har til salg i området

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Indlæser...