Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen

Sønderskovmøllevej 5
Maltbæk
6600 Vejen

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris 3.295.000
Areal ha 9,0
Udbetaling 165.000
Sagsnummer SONSKM5
Gem Gemt
 • Boligareal
  237 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/8
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1914
 • Energimærke
  D
 • Grundstørrelse Ha
  9,0
 • Prishistorik
  -5,7%
 • Driftsbygninger
  76 m²

Skøn naturejendom med 9,1 ha lige udenfor Askov

Du får nu muligheden for at erhverve denne ejendom, der er beliggende i et fredeligt område tæt på Askov. Det er et meget naturskønt område med egen sø, skov, mose og eng. Her er et rigt dyreliv - du kan nyde synet af råvildt, fasaner, ræven og mange andre dyr. Der er mulighed for den skønneste gåtur til søen og i skoven - mærk hvordan roen bare sænker sig efter en travl dag på jobbet. I kan udleve drømmen om at bygge shelter og lave bålplads, hvor der kan hygges med at bage snobrød sammen med børnene.

Der er kort afstand til Askov, Vejen, Brørup og E20. Byerne byder alle på dagligdags faciliteter og motorvejen gør det nemt at nå Esbjerg/Kolding og trekantsområdet på ingen tid. Børnene kan selv tage cyklen til skole, så det er nemt og bekvemt for både børn, mor og far.

Du ankommer til ejendommen ad en lille allé og allerede i gårdspladsen mødes du af den skønne natur. Ejendommen er blevet skalmuret i 1976 med rød/brun halvsten, cementtaget er fra 1999 og danebrogsvinduerne fra 2008.

Ejendommen er indrettet med rummelig bryggers, badeværelse med badekar, i tidligere staldbygning er indrettet mellemgang og 3 værelser, spisekøkken med nedgang til tør kælder, kontor, entré og dejlig stor vinkelstue med udgang til terrasse og haven. 1. salen er i 1999 blevet indrettet som en separat lejlighed med entré, opholdsstue med udgang til svalegang, hvorfra du kan nyde synet udover skoven, køkken, badeværelse, 2 gennemgangsværelser og 2 værelser. Der er mulighed for at lave en trappeopgang fra stuen, hvis man ønsker 1. salen som en integreret del af boligen.

Det er en ejendom, der trænger til modernisering, så masser af muligheder for at sætte dit eget præg på ejendommen. Ejendommen opvarmes med det pillefyr fra 2016.

Udhusbygningen på 80 kvm indeholder dobbeltcarport og hyggelig lille stald med 3 bokse, der kun egner sig til ponyer, hunde, høns eller? Her udover er der en ladebygning på 76 kvm, der kan indrettes til gildesal eller bruges til opbevaring.

Den perfekte ejendom til familien, som drømmer om, at bo i naturskønne og rolige omgivelser tæt på byen med god plads og mulighed for at udleve have naturen som en stor legeplads.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.