Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Købsaftale underskrevet

Rugbjergvej 64
6623 Vorbasse

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 9,9
Udbetaling -
Sagsnummer 723814
Gem Gemt
 • Boligareal
  263 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  3/7
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  1936
 • Energimærke
  A2010
 • Grundstørrelse Ha
  9,9
 • Prishistorik
  -4,3%
 • Driftsbygninger
  0 m²

Natur-/jagtejendom hvor der også er plads til hele familien.

Nu har du muligheden for at købe en virkelig skøn ejendom mellem Vorbasse og Hejnsvig. Er din store passion jagt så skal du stoppe op her og kigge nærmere. Jagt forholdene er gode og der er rigt dyreliv sælger oplever ofte Krondyr. Går man et stykke ned af grunden, fornemmer man straks roen. En del af grunden er plantet til med juletræer og der ligger en indtægt på salg af juletræer. Forhør nærmere herom. Jordens grundareal på ca. 9,9 ha ligger alle sammen bagved stuehuset.

Stuehuset er løbende renoveret og fremtræder i rigtig god og indflytningsklar stand. Der er bl.a. gulvvarme i hele stueetagen. Ejendommens opvarmningskilde er en nyere varmepumpe og solceller, der er monteret et stort batteri, som kan opbevarer strømmen. Dette gør at ejendommens forbrugsudgifter er lave.

Boligen er på 263 kvm. beboelse og er indrettet med entre med klinkegulv, baggang med klinkegulv, 2 gode værelser med hvælvinge loft, stort og pænt badeværelse med bruseniche og integreret spa. Pænt HTH- køkken med trappe til tagetagen og i åben forbindelse til hyggelig stue, hvor der både er plads til en sofa og et spisebord. Der er installeret en pillebrændeovn, som kan varme det meste af stueetagen op og hvor temperaturen kan styres.
Tagetagen er indrettet med repos, stort soveværelse (mulighed for at indrettet 2 gode værelser) med loft til kip og synlige bjælker, virkelig lækker stue med 4 ovenlysvinduer, loft til kip og trægulve, disp. rum(klargjort til badeværelse) samt 2 værelser.

Der er desuden både garage og værksted. Over garage og værkstedet er der indrettet en gildesal/jagtstue( disp.rum, ikke godkendt på BBR). Flere terrasser rundt om huset og der er bygget en shelter.

Skolebussen stopper nær ejendommen både morgen og aften.

Ring hvis dette lyder som en ejendom for dig.

Læs mere om ejendommen Luk

Vil du gerne se ejendommen? Kontakt os og bestil en fremvisning. 

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.