Se billederne her
Se flere billeder fra ejendommen
Solgt

Bækager 2
Jels
6630 Rødding

Ejendomskategori Fritids/Lystejendom
Kontantpris -
Areal ha 1,1
Udbetaling -
Sagsnummer BAEKA2GR
 • Boligareal
  222 m²
 • Kælderstr.
  0 m²
 • Stue/Vær
  2/7
 • Plan
  2 plan
 • Byggeår
  2002
 • Energimærke
  C
 • Grundstørrelse Ha
  1,1
 • Driftsbygninger
  338 m²

Højt beliggende med udsigt ud over landskabet

I har nu mulighed for at erhverve nøglerne til Bækager 2 – en præsentabel og mulighedsrig ejendom, som ligger landligt lige udenfor den smukke by Jels – byen byder på alle hverdagens fornødenheder, bl.a. skole, børnehave, idrætscenter og det smukke Jels søbad midt i den smukke natur som omkranser Jels.

Her på adressen står en flot og præsentabel murstensejendom opført i 1½ plan i 2002, og den er omgivet af en skøn grund, som tæller knap 1.2 ha jord - her jer venter en rolig atmosfære, hvor fuglenes kvidren fungerer som baggrundsmusik til det smukke sceneri. Ja, haven vil uden tvivl trylle et smil frem på jeres læber – den er anlagt med en stor græsmark, hvor fårene græsser, en smuk buet indkørsel og en skøn total ugeneret have, som er omkranset af gule rapsmarker.

Ejendommen råder over en stor udhusbygning, som er indrettet med fyrrum og garage med mulighed for lift. En del af den tidligere staldbygning er indrettet til erhverv (kontor/klinik) men kan lige såvel give plads til den pladskrævende hobby eller som gildesal.

Stuehuset er fuldmuret og opført i gedigne materialer – her er således gulvvarme i hele stueetagen, og planløsning er gennemtænkt og egner sig perfekt til en børnefamilie – med plads til nærvær og samvær såvel som privatliv.

Stueetagen er indrettet med et super og funktionelt bryggers, der forbinder udhusbygningen og boligdelen, her er god skabs- og bordplads og udgang til haven. Stor entré/hall med skabsplads og direkte adgang til bryggers og alrum. Lyst køkken/alrum med brændeovn og nyrenoveret inventar i køkkenet. Fra alrummet er der adgang til stue, trappe til første sal, stort værelse samt badeværelse med bruseniche. Første sal er indrettet med repos/stue, 4 store værelser samt et stort badeværelse med bruseniche.

Villaen varmes op med kombineret træpillefyr og olie, og det årlige varmeforbrug er på ca. kr. 14.000.

Vil I med ud og se på mulighederne, så kontakt os for en fremvisning på tlf. 7536 2000.

Læs mere om ejendommen Luk

Lignende ejendomme

Sorter efter:

Bestil salgsvurdering
Indlæser...
Internet Explorer understøttes ikke
Du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Brug en af følgende browsere til at besøge vores side.